Haberler

Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçının ilk yarısında 4 net kurtarış yaparak takımını ayakta tuttu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk ederken, karşılaşmanın ilk yarısına geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle forma giyemeyen Uğurcan Çakır damga vurdu.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ilk 45 dakikasına Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır damga vurdu.

Koronavirüs sebebiyle bir süre takımdan ayrı kalan ve hafta içi yapılan testlerinde negatifin elde edilmesiyle yeniden takıma dönen Uğurcan Çakır'ın dönüşü de muhteşem oldu.

Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçının ilk yarısında 4 net kurtarış yaparak takımını ayakta tuttu

4 NET FIRSATTA GOLE İZİN VERMEDİ

Fenerbahçe karşısında maça harika bir başlangıç yapan Uğurcan Çakır, sarı-lacivertli takımın maçın ilk 45 dakikasında mutlak 4 gol pozisyonunu engelleyerek adeta kalesinde devleşti.

23. dakikada Mert Hakan ve Pelkas, 30. dakikada Thiam ve 44. dakikada Mesut Özil ile net pozisyonlar yakalayan Fenerbahçe, Uğurcan engelini geçemedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğurcan Çakır Koronavirüs Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (4)

Futbolobjektif:

Altay ve Uğurcan ikisi de mükemmel kaleci. Gelecekte çok iyi yerlerde olabilirler. defalarca ikisini kıyaslamaya çalıştım. Fenerli olduğum için altay ağır bastı ama yok, uğurcan da çok iyi. genç oldukları için ikisinin de hataları var ama şuan Türkiye de daha iyileri yok. ikisi de birbirinin yapmayacağı şeyleri yapabiliyorlar. bu yüzden kıyaslamak doğru olmaz belki. umarım milli kaleyi savunurlar

4
1
yanıtYanıtla
reis:

ts keşke kaanı kaleye koysaydı en azından bahanesi olurdu. . . . maçın hakkı 6-0 fb lehine ts nin pozisyonu yok. . avcı çok korkmuş fb den

3
1
yanıtYanıtla
ASLAN:

KEŞKE TOPA''DA GEÇİT VERMESEYDİ OTUZ METREDEN GOL YENİLİRMİ TÜM BAŞARINI GÖLGELEDİ O GOL UĞURCAN.

2
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Kuskusuz Altayla birlikte en degerli Kaleci Gencleri. . . BJK daki Kalecide öyle. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title