Haberler

UEFA, PSG-Başakşehir maçının hakemi Coltescu'yla ilgili soruşturma başlattı

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain (PSG) ile yapılan maçta Rumen dördüncü hakem Sebastian Coltescu'nun Medipol Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı saldırıda bulunmasının ardından UEFA, soruşturma başlatıldığını açıkladı.

UEFA, PSG - Medipol Başakşehir karşılaşmasında yaşanan olayların farkında olduğunu ve kapsamlı bir şekilde inceleneceğini açıkladı.

Irkçı saldırının ardından temsilcimiz Başakşehir sahadan çekilirken, UEFA'dan yapılan açıklamada, "Başka bir 4. hakemle maça devam edilmesi konusunda iki kulüple de anlaşmaya varılmıştır. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yapılacaktır. Futbolda ırkçılık ve ayrımcılığın hiçbir şekline yer yok" ifadelerine yer verildi.

MUSTAFA ERÖĞÜT: DURUŞUMUZU SERGİLEDİK

Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt maça çıkmama kararı alarak bir duruş sergilediklerini belirterek futbolcuların sahaya çıkmak istemediğini, PSG'li Neymar, Mbappe gibi yıldızların da desteklerini olduğunu söyledi ve maçın Çarşamba günü yeniden oynanacağını söyledi.

Maçın bugün kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen Eröğüt, "UEFA önce maçın 10 dakikalığına durduğunu, daha sonra VAR hakemlerinden biriyle değişim yapılacağını belirtti ama biz duruşumuzu sergiledik. Maç yarın kaldığı yerden devam edecek, farklı hakemlerle maçı oynayacağız" dedi.

"NEYMAR, MBAPPE ÇOK DESTEK OLDU"

Neymar ve Mbappe'nin kendilerine çok destek verdiğini belirten Başakşehir CEO'su, "PSG, Neymar ve Mbappe bize çok destek oldu. Oyuncuların birlikte çıkması, ırkçılık karşıtı hareketi birlikte yapması teklif edildi, oyuncular bu hakemler olduğu sürece çıkmamak istedi. Soyunma odasında bir toplantı yaptık, başkanımız da bağlandı ve kararımız sahaya çıkmamak oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir PSG Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

KIZILDERİLİ:

O ZAMAN BİZE BÜTÜN DÜNYA NİYE KIZILDERİLİ DİYOR )))

2
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

Bu beyazlar hep aynı

0
2
yanıtYanıtla
şirin:

bende beyazım ne olmuş yani? karakter meselesi. . .

yanıt0
yanıt2
ERGÜN K.:

YAZIKLAR OLSUN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title