Haberler

TVHB Merkez Konseyi Başkanı Eroğlu: "Türk milleti 23 Nisan 1920 ile geleceğini belirledi"

Güncelleme:

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, Türk milletinin 23 Nisan 1920 ile geleceğini belirlediğini, bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığını bildirdi.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, Türk milletinin 23 Nisan 1920 ile geleceğini belirlediğini, bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığını bildirdi.

Eroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünyayla paylaşan tek ülke olduğunu belirtti.

Eroğlu, "Türk milleti 23 Nisan 1920 ile geleceğini belirleyerek, egemenliğini milletin iradesine bırakarak, bağımsızlığını tüm dünyaya haykırmıştır." ifadesini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açıldığı bugünün, Türk milletinin istiklal uğrundaki kararlılığını ve istikbale ilişkin umudunu paylaştığı gün olduğunu vurgulayan Eroğlu, Türk milletinin gönlünde 23 Nisan'ın, milli iradenin, millet egemenliğinin, demokrasinin ve bağımsızlığın sarsılmaz ifadesi olarak yer aldığını bildirdi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk çocuklarına armağan ettiği bu bayramın, dünya çocukları arasında da sevgi ve dostluk bağlarının geliştirilmesine ve insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunduğuna dikkati çeken Eroğlu, şunları kaydetti:

"Ülkemizin sorumluluğunu devredeceğimiz çocuklarımızın milli ideallerimize sarılmaları, manevi değerlerimizle donanmaları ve dünyaya açık yetişmeleri en büyük arzumuz. TBMM'nin 101. kuruluş yıl dönümünde meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: AA / Ekonomi

Ali Eroğlu 23 Nisan Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title