Haberler

Türkiye'nin En Büyük Gece Kulübü Yöneticileri Medyaya Konuştu

sponsorlu içerik
Güncelleme:

Club İnferno; Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerine getirdiği büyülü atmosferi; 2018 yılında yine üstün misafir memnuniyeti ve kaliteli eğlenceyi ilke edinerek Marmara Bölgesi'nde Bursa'ya taşıdı.

Club İnferno; Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerine getirdiği bu büyülü atmosferi; 2018 yılında ise yine üstün misafir memnuniyeti ve kaliteli eğlenceyi ilke edinerek Marmara Bölgesi'nde Bursa ilimize taşımıştır.

03 Ağustos 2018 tarihinde açılışı gerçekleşen, 4.500 kişilik kapasiteye sahip CLUB INFERNO BURSA' nın kuruluşunda, teknik ve mimari çalışmaları yurtdışında yapılmış olup ; üstün teknolojive yüksek performansa sahip ışık ve ses sistemleri ise İtalya' dan getirilmiştir.

Dostlarınızla buluşup, keyifli dakikalar geçirebileceğiniz, yabancı misafirlerinizi gururla ağırlayabileceğiniz, özel günlerinizi en coşkulu şekilde yaşayabileceğiniz, yaşamın temposundan keyifle çıkabileceğiniz bir ortam Club Inferno…

İçeride kullanılan üstün ses ve ışık sisteminin büyüsü ile rüya gibi bir eğlencenin tadını çıkaracaksınız. Muhteşem sahnesinde yer verdiği yerli, yabancı sanatçılar, dünyaca ünlü dj performansları, eşsiz dans ve sahne gösterileri ile ise tadına doyulmaz bir müzik, show ziyafeti yaşayacaksınız.Bistro masalar ve oturma grupları ile konumlandıran iç mekân da da yine bir birinden eşsiz kaliteli içecekleri, kokteyl sunumları ve ikramları ile gecenizi tatlandırabileceksiniz.

Avrupa standartlarına tasarlanmış ve hayata geçirilmiş Club Inferno Bursa şubesi ile eğlence sevenler; 12 ay boyunca hız kesmeden, kaliteyi, mutluluğu ve misafir memnuniyetini bir arada yaşayarak sloganımızda da olduğu gibi kalpten dans edip eğlenebilecekler.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Marmara Bölgesi İç Anadolu Akdeniz İşte İşimiz Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title