Haberler

Türkiye'de Markaların 1 Yılda Sattığı Ürün Adedine 1 Ayda Ulaşıyoruz"

Penti Giyim A.Ş. CEO’su Mert Karaibrahimoğlu, “Türkiye’de tüm markaların 1 yılda sattığı ürün adedine Penti olarak 1 ayda ulaşıyoruz ve yılda toplam 50 milyon ürün satıyoruz” dedi.

Penti Giyim A.Ş. CEO'su Mert Karaibrahimoğlu, " Türkiye'de tüm markaların 1 yılda sattığı ürün adedine Penti olarak 1 ayda ulaşıyoruz ve yılda toplam 50 milyon ürün satıyoruz" dedi.

2012'den bu yana girişimcilik ekosistemini geliştirmek amacıyla söyleşiler ve workshop'lar düzenleyen Start-IST, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerini her ay konuk ettiği Executive Talks serisinin üçüncüsünü Garanti Partners'ın evsahipliğinde gerçekleştirdi. Penti Giyim A.Ş. CEO'su Mert Karaibrahimoğlu'nun konuk edildiği etkinliğin moderatörlüğünü Start-IST ve davetpostası.com'un kurucusu Mine Dedekoca üstlendi. Farklı ülkelere ve sektörlere yayılan iş hayatının detaylarını ve dönüm noktalarını katılımcılarla paylaşan Mert Karaibrahimoğlu, "Çocukken hastanede su satarak başladı iş hayatım. Ardından dil eğitimi için gittiğim Cambridge'de cep harçlığımı kazanmak için bir restaurant'ta çalışırken kendimi bir süre sonra 2 restaurant girişiminin başında buldum. Hayatımın dönüm noktası olan bu süreçte başarıyı müşteri odaklı yaklaşım getirdi" dedi.

"Türkiye'de markaların 1 yılda sattığı ürün adedine 1 ayda ulaşıyoruz"

Penti'nin son 5 yılda ürün kategorilerinde büyük değişime giderek kümüle olarak yüzde 38 büyüdüğünü belirten Karaibrahimoğlu "139 olan mağaza sayımızı 62 ilde 485'e çıkardık. Türkiye'de tüm markaların 1 yılda sattığı ürün adedine Penti olarak 1 ayda ulaşıyoruz ve yılda toplam 50 milyon ürün satıyoruz. 34 ülkede 140 mağazayla da yurtdışı pazarında varlığımızı sürdürüyoruz." dedi. E-ticaret üzerinden yapılan satışların, en yüksek ciroya sahip fiziksel mağazalarının 3 katına eriştiğini belirten Karaibrahimoğlu, e-ticaret operasyonlarında EBITDA kontrolünün çok önemli olduğunu vurguladı ve kazandıkça harcamanın temel ilkeleri olduğunu ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Penti Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title