Haberler

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş:

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Balıkesir'in Edremit İlçesi Berberler ve Kuaförler Odası'nı Ziyaret Etti.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Balıkesir'in Edremit İlçesi Berberler ve Kuaförler Odası'nı ziyaret etti.

Karakaş, "120 odadan örnek olarak göstereceğim odalardan bir tanesi Edremit'tir. Telefonu 24 saat açıktır. Başkanına her an sorununuzda hemen ulaşırsınız. Dükkanları ziyaret ediyor. Başkanımız düğünlere, cenazelere, sünnet düğünlerine doğumlara kadar üyelerin dert ve sevinçlerine ortak oluyor" dedi.

Fiyat tarifesi olmayan müesseseden vatandaşın hizmet almamasını isteyen Karakaş, "Edremit halkına odaya kaydı olmayan müesseseden hizmet almamalarını tavsiye ediyorum. Ucuzcu berber ve ucuzcu kuaföre dikkate edilmelidir. Bu tarz yerlerden hizmet alınmamasını tavsiye ediyorum. Fiyat tarifesi belli olan müesseselerden hizmet alınırsa, kesinlikle cilt kanaması, cilt kabarması olmaz, bayanlarımızın saçları yanmaz. İleride sağlık problemi olmaz. 60. hükümetten meslektaşlarımızı ilgilendiren kararların bir an önce alınmasını bekliyoruz. İl il, ilçe ilçe geziyorum. Başkan ve üyelerimizin meselelerini yerinde tespit ederek Ankara'da bunların takipçisi olacağım." şeklinde konuştu.

Karakaş, ilçede bulunan berber ve kuaförleri ziyaret edip meselelerini sinledikten sonra Burhaniye ilçesine gitti.

(BT-MŞ)

10.08.2007 14:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title