Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Şampiyonluk Mücadelesi Veren Adanaspor'da, Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular, "Dönüm Maçı" Gözüyle Baktıkları Kilis Belediyespor Deplasmanı Öncesi Kenetlendiler.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Adanaspor'da, yönetim, teknik heyet ve futbolcular, "dönüm maçı" gözüyle baktıkları Kilis Belediyespor deplasmanı öncesi kenetlendiler.

Adanaspor Teknik Direktörü Cihat Erbil, teknik direktörlük görevine geleli daha 9 gün olmasına rağmen takımla çok iyi bir uyum yakaladığını, ancak geride kalan 9 ayda kaybedilen puanların telafisi için de oyuncularıyla yüreklerini sahaya koyacaklarını söyledi. Adanaspor'un Süper Lig'e layık bir kulüp olduğunu, ancak yaşanan üzüntü dolu günler yüzünden bugünlere gelmesini kabullenemediğini ifade eden Erbil, "Adanaspor'un 3. ligde olması, oynaması bana zul geliyor. Bu takım için en az bir Adanalı kadar üzülüyorum. Ama inşallah el ele, gönül gönüle vererek layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi.

Teknik Direktör Erbil, Kilis Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi yönetim tarafından "kulüp bul" denilen ancak Adana'da kalan Mustafa Diliçıkık'ı da kadroya aldığını ve birlikte çalışmalara başladıklarını ifade ederken, "Bu zorlu maratonda her oyuncuya ihtiyacım var. Bugün Edip sakatlandı, belki de oynayamayacak. Yarın bir başkası da olabilir. Kadromuzu geniş tutmak zorundayız. Her arkadaşıma elinden geleni yapacağı konusunda güvenim tam. Kilis deplasmanından 3 puanla dönerek yolumuza devam edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Erbil, geçmişiyle ilgili eleştirileri saygıyla karşıladığını, ancak oğlunun ölümünden sonra takım çalıştırmama kararına rağmen İstanbul'da 3 hafta boyunca bir turnuvaya hazırlanan İmam takımını çalıştırdığını, 2 yıl önce de Yalovaspor'da görev yaptığını kaydetti.

Genel Menajer Yükselen Dayan da, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyete verdiği moral yemeğinde Adanaspor'un başarısı için kamuoyundan yeterli destek alamadıklarından dert yanarken, "Bugün Adanaspor için Bayram Akgül var, ama yarın ne olacak belli değil. Bu açıdan bu takıma sahip çıkmak ve kalıcı gelir kaynakları bulmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Adanaspor, Kilis deplasmanına yarın sabah gidecek.

(DF-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title