Haberler

Türk Yapı Sektörü Hızla Gelişiyor

Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, Türkiye'de Yapı Sektörünün Hızla Gelişmesinin Ülkenin Geleceği Açısından Büyük Önem Taşıdığını Söyledi.

PAKPEN Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, Türkiye'de yapı sektörünün hızla gelişmesinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

PAKPEN'in üçüncü kez İstanbul Pencere 2007 Fuarı'na katılmasıyla ilgili açıklama yapan PAKPEN Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, PAKPEN olarak fuarlarda tüketicilerden ürün ve bayilerle ilgili görüş alarak gelecek planlarını bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini söyledi. PAKPEN Şirketler Grubu olarak sektörde her zaman yatırım ve yenilikleri ile ön plana çıktıklarını anlatan Tuza, sözlerine şöyle devam etti: "Fuarlar genel olarak üreticilere nihai tüketici ile yüz yüze olma imkanı sağlamaktadır. Bu bağlamda tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini daha yakından analiz etme imkanı oluştu. Pencere Fuarı'nda da bayilerimizin ve tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçları bizi yeni ürünlere ve yeniliklere sevk etti."

FUARDAN İHRACAT ANLAMINDA DA ÖNEMLİ BEKLENTİLERE SAHİBİZ

Türkiye'nin PVC profil pazarında önemli bir yere geldiğini ifade eden İbrahim Tuza, bu durumun tüm dünya tarafından da kabul gördüğüne dikkat çekti.

Türkiye'de yapılan Pencere Fuarı'nda ihracat anlamında da önemli beklentilere sahip olduklarını anlatan Tuza, "Fuar süresince tüm ürün çeşitlerimizi, uzman ekibimizle hem yurt içi hem de yurt dışı müşterilerimize ve ziyaretçilere tanıttık" dedi.

Türk yapı sektörünün hızla geliştiğini ve dolayısıyla sektörün bu doğrultuda canlandığına dikkat çeken Tuza, sektörde yaşanan tüm gelişmelerin ülkemizin de geleceği açısından önem taşıdığını ifade etti. Tuza, sektörel fuarların ülkenin gelişmişliğinin önemli birer göstergesi ve sektörün de buluşma noktası olduğunu belirtti.

Bu yıl fuarda yaklaşık 250 metrekare bir alan üzerine kurulu standında ürünlerini tanıtan PAKPEN, PVC Kapı-Pencere-Panjur ve Kepenk Sistemlerinin ileri teknoloji koşullarında üretilen ürünleri arasında yer alan Optimal Seri, Universal Seri, Global Seri, Oval Seri, Sürme Serisi, P2000 ve Kepenk&Panjur Sistemlerini sergiledi. Ayrıca Pak Door Dekoratif Dış Kapı&Kompozit Kapı Sistemleri markası içerisinde yer alan 13 farklı dış ve beş farklı iç mekan (kompozit) modeline de yer verdi.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title