Haberler

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 600 aileye gıda yardımı

Güncelleme:

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkısıyla ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda yardımında bulundu.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkısıyla ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda yardımında bulundu.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, yaptığı açıklamada, her yıl düzenli olarak TOBB'nin destekleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ettiklerini belirtti.

Bu yıl yapılan yardımlarda ilçeler ve köylere ağırlık verdiklerini belirten Açıkgöz, şunları kaydetti:
"Birliğimiz tarafından her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere kuru gıda, öğrencilere ise eğitim yardımında bulunulmaktadır. Bu yıl özellikle pandemi nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin sayısında artış oldu. Bizlerde birliğimizin de katkılarıyla imkanlarımız doğrultusunda bu zor zamanlarda ailelerimizle dayanışma adına gıda yardımında bulunduk. İlçe ve köylerdeki vatandaşlarımıza gıda paketlerimiz meclis üyelerimiz tarafından bizzat teslim edildi."

İl merkezindeki yardımların ise geçici işlerde çalışan işçiler, ihtiyaç sahibi olduğu bilinen aileler ile odaya yardım başvurusunda bulunan vatandaşlara oda personeli tarafından gıda paketlerinin adreslere teslim edildiğini aktaran Açıkgöz, "Özellikle bu zor zamanlarda ihtiyaç sahibi ailelerimize küçük de olsa bir katkı sunma imkanı sağlayan TOBB ailesine ve her konuda olduğu gibi bu tür sosyal projelere de katkılarını esirgemeyen Başkanınız Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, meclisi ve vatandaşlarımız adına teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Tunceli Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title