Haberler

Tuncay Şanlı'dan Fenrbahçe'ye övgü dolu sözler: Jaws gibiydiler

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin son dakikalarda Fraport TAV Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren sarı-lacivertlilerin efsanesi Tuncay Şanlı, takımın iştahına vurgu yaptı ve "Fenerbahçeli futbolcular topu yiyecek gibi oynadılar. Adeta jaws gibiydiler" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Tuncay Şanlı, TRT Spor'da sarı-lacivertlilerin 2-1 kazandığı Fraport TAV Antalyaspor maçını değerlendirdi.

İşte Tuncay Şanlı'nın açıklamaları;

Fenerbahçe'nin inanılmaz bir şut organizasyonu vardı. Caner Erkin yine harika duran toplar kullandı. Fenerbahçe basit bir hatada, konsantrasyon eksikliğinde golü yedi. Lukas Podolski inanılmaz bir gol attı ama o pozisyonu vermemek lazım. Dimitris Pelkas etkiliydi. Jose Sosa yorulunca Diego Perotti hamlesi geldi. Enteresan bir maç oldu.

"TOPU YİYECEK GİBİYDİLER"

Fenerbahçeli futbolcular topu yiyecek gibi oynuyordu. Adeta jaws gibiydiler. Mame Thiam ve Ferdi Kadıoğlu daha bu takım girecek. Diego Perotti kalitesini gösterdi. Luiz Gustavo da yine muhteşem oynadı. Caner Erkin'in ortalarında kendi arkadaşları vuramasa bile rakip kendi kalesine de atabilir.

"5 HÜCUMCU CESARET İSTER"

Erol Hoca'nın maçlarda yaptığı hamleler çok önemli. 5 tane hücumcuyu ileri atmak cesaret ister. Erol Hoca'yı da tebrik etmek lazım. İlk haftadan bu haftaya göre Erol Hoca'nın dokunuşlarının farkını görebiliyoruz.

"SARI OLABİLİRDİ"

Adis Jahovic kötü niyetle hamle yapmadı, topa koştu. Serdar'ın ayağına istemeden bastı. Resme göre farklı yorumlanır. Sarı kart olabilirdi. Zaten Jahovic ayağını oraya koymayacaktı, top yön değiştirince istemeden bastı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tuncay Şanlı Caner Erkin Antalyaspor Fenerbahçe Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

GADDAR:

ÇOK DOĞRU. . . ORTA HAKEM, YANLAR VE VAR DAKİ REYİZLER JAWS GİBİYDİ. . . ANTALYA YI PARAMPARÇA ETTİLER !!!!

4
13
yanıtYanıtla
FUZULİ:

BOŞ YAPMA MAÇI ETKİLİYECEK BİŞEY OLMADI KIRMIZI KARTI DİYECEKSEN ZATEN ONA BENZER BİRÇOK POZİSYON OLDU BİZEDE VERİLDİ BAŞKA MAÇLARDA ADAM(JAHOVİC) İSTEYEREK VEYA İSTEMEYEREK BASTI OLUYOR BÖLE ŞEYLER ŞAHSEN BENDE İSTEMEZDİM AMA VERİLLİYOR İŞTEONUN DIŞINDA EVET FENER PARÇALADI . . . OKADAR FANATİKSİNKİ GERÇEKLERİ İNKAR EDİYORSUN

yanıt5
yanıt2
hadi len:

Hadi Len Zurna Türkiyenin en iyi Takımının gerek yönetim, gerek seyirci, gerek maddi, gerek transfer, gerek kupalar, gerek 28 şampiyonluk olarak FENERBAHÇE olduğunu kabul ettireceğiz size merak etmeyin

yanıt7
yanıt2
FENEV AĞLAMA:

ANLATIN FENEVLİLER. . . . . HEYECANLI OLUYOR. . .

yanıt1
yanıt4
Nirvana:

Fb nin rakibi her maç 10 kişi . . Fb her maç penaltı atıyor . Lig Fb kazansın diye oynanıyor gibi .

1
14
yanıtYanıtla
gs:

Galatasaraylı olarak fbnin maçını izledim böyle oynayan bi takıma karşı 10 kişi mecbur kalınır. . o derece iyiler bu sene 45 orta yapıldı kardeşim böyle algı yaratmak çok saçma :)

yanıt2
yanıt1
NE SÖYLESEK BOŞ:

HAKEM SAOLSUN YATIN KALKIN DUA EDİN BU HAKEMLERLE LİG YÜRÜMEZ FENERİN KIRMIZI KARTINI YEDİ TAÇ ATIŞINDA ANTALYASPOR''UN HIZLI ATAĞINI KESTİ MAÇI FENERE VERMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI HAKEM HANGİ BİRİNİ SAYALIM.

1
14
yanıtYanıtla
fenerli:

PEKİ TUNCAY BEY SERDAR AZİZİN AYAĞINA İSTEMEDEN BASTI DİYORSUNUZ. O HALDE İSTEMEDEN TOPU ELLE KESEN BİRİ OLURSA ONUDA İSTEMEDEN YAPTI DİYİP TEĞET GEÇELİM. BÖYLE BİR ALGI YOK. İSTEMEDENDE OLSA ORDA YAPILAN HAREKET NET. İSTEYEREK VEYA İSTEMEYEREK DİYE BİR YAKLAŞIM OLAMAZ.

12
2
yanıtYanıtla
ferdi armağan:

neleri jaws gibiydi anlamadım. 52 dk 10 kişi oynamış bir takımı zor bela 2-1 yeniyosun. son dkllarda becerikli olsa berabere bitecek bir maçta övgüler yağdırıyorsun. bence övgüyü antalya spor hak etti. gönülden tebrikler.

2
11
yanıtYanıtla
kıskanc:

kıskanma bos adam

yanıt3
yanıt1
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title