Haberler

Tugay, Blackburn Rovers ile Sözleşmesini 1 Yıl Uzattı

İngiltere Premier Ligi Takımlarından Blackburn Rovers'ta Forma Giyen Milli Futbolcu Tugay Kerimoğlu, Takımıyla Olan Sözleşmesini 1 Yıl Uzattı.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Blackburn Rovers'ta forma giyen milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, takımıyla olan sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Blackburn Rovers Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2001 yılından bu yana takımın formasını giyen başarılı orta saha oyuncusu Tugay Kerimoğlu'nun sözleşmesinin bir yıl daha uzatıldığı ifade edildi.

İskoçya'nın Glasgow Rangers takımından 1 milyon 300 bin dolara transfer edilen 36 yaşındaki milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, 6 yıldır Blackburn Rovers forması giyiyor ve son olarak bu yıl içinde takım kaptanlığına kadar yükseldi.

2003 yılında A Milli Takımın Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri play-off'larında Letonya'ya elenmesinin ardından milli formayı bıraktığını açıklayan Tugay, bu sezon Gürcistan maçıyla tekrar milli takıma dönmüştü.

Blackburn Rovers tarihinin en iyi yabancı futbolcuları arasında gösterilen ve istikrarıyla Premier Lig'in en dikkat çekici oyuncularından olan Tugay, bu sezon UEFA Kupası'nda Basel'e ve Premier Lig'de de Tottenham'a gol atma başarısı göstermişti.

Galatasaray formasıyla 1990'dan 1999 yılına kadar oynayan Tugay, sarı-kırmızılı forma altında 6 kez Türkiye Ligi şampiyonluğu, 4 kez Türkiye Kupası kazandı. 2000 yılında İskoçya'nın Glasgow Rangers takımına transfer olan milli futbolcu, burada da İskoçya Ligi şampiyonluğu ve İskoçya Kupası'nı kaldırdı. Kerimoğlu, 2001-02 sezonunda Blackburn'e transfer oldu ve ilk sezonunda İngiltere Lig Kupası'nı kaldırma başarısı gösterdi.

2003-04 sezonunda Blackburn Rovers'ın en iyi futbolcusu seçilen Tugay, Lucas Neill'in 2007 yılı başında West Ham United'a transfer olmasıyla Blackburn'un birinci kaptanı olma görevini üstlenmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title