Haberler

Tsyd 54. Antalya Semineri

Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Antalya Valiliği olarak Tour Of Antalya organizasyonuna çok önem verdiklerini ve Antalya'nın bisiklet turizmi bölgesi olarak markalaşmasını istediklerini söyledi.

Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Antalya Valiliği olarak Tour Of Antalya organizasyonuna çok önem verdiklerini ve Antalya'nın bisiklet turizmi bölgesi olarak markalaşmasını istediklerini söyledi.

Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Golf Resort Hotel'de Türkiye Spor Yazarları Derneğinin (TSYD) bu yıl 54'üncüsünü düzenlendiği seminerin 'Tour Of Antalya Tanıtımı' oturumuna, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Organizasyon Direktörü Aydın Ayhan Güney, Tour Of Antalya Yarış Direktörü Abdurrahman Açıkalın ve Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut katıldı.

Oturumda açıklamalarda bulunan Nurettin Ateş, "Antalya'nın kış turizmi potansiyelini artıracak organizasyon, kentin bisiklet turizmi bölgesi olarak markalaşmasına da katkıda bulanacak." diye konuştu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ise Antalya Bisiklet Turu gibi organizasyonlarının bisiklet sporunun ülkemizdeki gelişimine büyük katkıda bulunduğunu belirtti.

Güney: "Yep yeni bir oluşum meydana getirildi"

Organizasyon Direktörü Aydın Ayhan Güney de organizasyonun Antalya ve Türkiye adına önemli olduğunu dile getirdi.

Kış sezonunda, sporcu ve takım görevlilerinin yanı sıra çok sayıda medya mensubu ile bisiklet tutkununun konaklayacak olmasının bölge turizmine de katkıda bulanacağına dikkati çeken Güney, şunları kaydetti:

"Son yıllarda bisiklet yolları yatırımı ile bisiklet kenti olarak konumlanan Antalya'da, futbolda olduğu gibi spor turizmini geliştirmek ve sezon dışında turizme ivme kazandırmak için yep yeni bir oluşum meydana getirildi. Bu oluşum sayesinde çevredeki tesislerde bin 500'ün üzerinde konaklamanın yapılacağını öngörüyoruz."

Açıkalın: "Çok önemli sporcuları ağarlayacağız"

Tour Of Antalya Yarış Direktörü Abdurrahman Açıkalın, organizasyonda çok önemli sporcuları ağarlayacaklarını aktardı.

Yarışlara 175 sporcunun katılacağını belirten Açıkalın, "Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), 2.2 kategorisindeki organizasyonlara çok büyük önem veriyor. Biz de bu yıl ilk kez gerçekleştireceğimiz organizasyonu dünyanın en iyi organize edilen ve en kapsamlı bisiklet etkinliği olma hedefiyle düzenleyeceğiz.

Bunun için organizasyon öncesinde dünyanın en önemli bisiklet takımları ve sporcuları ile görüşmeler yaptık. Çok önemli sporcuları ağırlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut da Antalya'ya hediye vermek için organizasyona destek olduklarını söyledi.

20 ülkeden 175 sporcu mücadele edecek

UCI'nin 2018 takviminde 2.2 kategorisinde 4 günlük etaplı yol yarışı olarak yer alan Tour Of Antalya'da 20 ülkeden 25 takım ve 175 sporcu mücadele edecek.

Dünyanın dört bir yanından sporcuların katılacağı Tour Of Antalya ve Antalya powered by AKRA'ya Türk takımlarının yanı sıra Avusturya, Azerbaycan, İspanya, Fransa, Almanya, Kazakistan, Lüksemburg, Hollanda, Rusya, İsviçre, Polonya, İtalya, Danimarka, Sırbistan, Eritre, Ukrayna, Belarus, Malezya ve Estonya'dan takımlar katılacak.

Organizasyonun son gününde binlerce amatör bisikletçinin katılacağı AKRA Gran Fondo Antalya yarışı da gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Spor

Antalya Valiliği Aydın Ayhan Belek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title