Haberler

Trabzonspor, Papy Djilobodji'den Vazgeçti

Güncelleme:

Trabzonspor, Sunderland'den Papy Djilobodji transferi için görüşmeleri sürdürürken, Senegalli oyuncunun bitmek bilmeyen istekleri üzerine transferden vazgeçme kararı aldı.

Savunmaya yapacağı transfer için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Papy Djilobodji transferinde masadan kalkma noktasına geldi.

Trabzonspor, bonservisi Sunderland'de olan 29 yaşındaki Senegalli savunma oyuncusu için İngiliz kulübü ile anlaşma noktasına geldi. Bordo-mavililer, Papy Djilobodji ile de görüşmelerini sürdürürken, Senegalli ismin bitmek bilmeyen istekleri, bordo-mavili yönetimin tepkisini çekti.

TRABZONSPOR TRANSFERİ ASKIYA ALDI

Papy Djilobodji'nin pazarlık masasında sürekli yeni bir talepte bulunması üzerine Trabzonspor yönetimi, bu transferi askıya aldı. Transferin son günlerinde Papy Djilobodji'nin bu tutumuna sinirlenen bordo-mavili yönetim, listesindeki farklı isimler yönelme kararı aldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, 31 Ağustos'ta kapanacak transfer dönemi öncesinde farklı isimler için çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-mavililerin önümüzdeki günlerde stoper transferi için açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sunderland AFC Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Enayi:

Verin menajerine 1milyon bide imza parası nasıl olsa alisigiz çöp futbolculari zengin etmeye

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title