Haberler

Trabzonspor, Obi Mikel'e yönelik ırkçı saldırılar için suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü, Nijeryalı futbolcu Obi Mikel'e Fenerbahçe maçı sonrası yapılan ırkçı saldırıları kınadığını belirterek, suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Trabzonspor Kulübü, Nijeryalı oyuncusu John Obi Mikel'e ırkçı saldırıda bulunan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu. Bordo- mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 1 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma sonrası tecrübeli orta saha oyuncusu John Obi Mikel'e yönelik gerçekleşen ırkçı saldırıların kınandığı belirtildi.

Trabzonspor, Obi Mikel'e yönelik ırkçı saldırılar için suç duyurusunda bulundu

"Seninleyiz Obi" etiket kullanılan paylaşımda, "Irkçılık, acizler ve cahiller için bir sığınaktır. Futbolcumuz Obi Mikel'e Fenerbahçe maçından sonra yapılan ırkçı saldırıları kınıyor, saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

John Obi Mikel Sosyal Medya Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (67)

dogrucu:

geçen sene rize-gasaray maçında serkan çınar ve g. saray beşiktaş maçında bülent yıldırım hatayı aşan yanlı yönetim gösterdikleri sebebiyle lisansları iptal oldu. neden bunları kimse konuşmaz. g. saray bu hakemlere ne verdi de bu hakemler hakemliklerini yakacak şekilde maç yönetti. haksız kararsa dava aç. erman ve diger medyadan bu konu hakkında tek kelime varmı. bu maçlar sayesinde g. saray şampiyon oldu. kupa finali zaten rezalet. zavallı düşmüş akhisarı nasıl yendiler. utanmadan hala fener şikeci

162
0
yanıtYanıtla
dogrucu:

mart kedisini bilirmisiniz. . hem yaparlar hem miyavlarlar. . bu trabzon ve kankası g. saray aynı. . hem herşeyi yaparlar hem miyavlarlar. . devletten para kaparlar, maç satarlar, hakem bağlarlar. . ama en çok bu ikisi miyavlarlar. .

19
25
yanıtYanıtla
ZAZA:

TRABZON İNSANINDAN DAHA BÜYÜK IRKÇI MI VAR? EĞER SİZDE ŞEREF OLSAYDI TORPİLLER ŞİKE İLE ARKADAN İŞ ÇEVİRMEZDİNİZ BÜTÜN SİYASİLER TRABZON İÇİN ÇABALIYOR AMA GÖRECEKSİNİZ ŞAMPİYON OLAMAYACAKLAR, YA FB YA GS ŞAMPİYON OLACAK

12
15
yanıtYanıtla
AKILLI OL...:

öncelikle senin zaza olduğunu hiç zannetmiyorum zazalar iyi insanlardır senin gibi böyle talihsiz seviyesiz basit cahilce yazılar yazmaz. nasıl bir insan olduğunu tahmin etmek zor değil o yüzden seviyene inmeyede gerek yok. sana tavsiyem aynı ülkede yaşadığın insanların şerefini ağzına alma akıllı ol bir gün o insanlara ihtiyacın düşer.

yanıt9
yanıt3
Bir insan:

Seni comarliginla, acizliginle bas basa birakiyorum. Trabzonluyum, ve vatanimin her bolgesinde, ilinde koyunde, kisacasi heryerinde yasayan butun insanini seviyorum. Dunyadaki butun muslumanlari Allah icin seviyorum ve saygi duyuyorum. Musluman isen, senide Allah icin seviyorum. Allah sana akil fikir versin.

yanıt4
yanıt1
Iziiiiii Dortmund:

Hakemleri döven siz degilmisiniz Cömlekciler?

yanıt0
yanıt1
OKUR:

ulan amma gereksiz işlerle uğraşıyor bu trabzonspor, , kim duymuş emrenin küfür ettiğini?o siyahi zenci yalan söylemediği ne malum

8
16
yanıtYanıtla
Emn:

emre ve küfür yok canım yanından geçmez sen galiba emrenin maçlarını hiç seyretmiyorsun. . .

yanıt11
yanıt7
Kaan:

Boş yere tartışma çıktı yani. Boş kafa

yanıt2
yanıt2
Kenan:

Emn bu kadar net konuştuğuna göre sanada iyi bir saydırmış

yanıt1
yanıt0
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title