Haberler

Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı takip! Trabzonspor Fenerbahçe maçı kaç kaç?

Spor Toto Süper Lig'in bu haftaki maçlarından biri Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması oluyor. Bu akşam ekranlara gelecek karşılaşma hakkında Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı takip için haberimizi takipte kalın. Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı takip! Trabzonspor Fenerbahçe maçı kaç kaç?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki Spor Toto Süper Lig maçı bu akşam Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde yani Trabzon'da oynanacak. Taraftarlar canlı olarak takip edebilecekleri maç hakkında Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Trabzonspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? sorularının yanıtlarını arıyor.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP | KAÇ KAÇ?

Saat 19:00 itibarıyla başlayacak maçın önemli anları haberimizde yer alıyor:

  • Dakika 10: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sosa ortayı yaptı, Serdar Aziz'in kafa vuruşu üstten az farkla auta gitti.
  • Dakika 14: Pelkas sol çaprazdan ceza sahasına girdi, vuruşunu yaptı fakat top yandan auta gitti.
  • Dakika 19: Pelkas'ın ceza sahası dışından yarım volesinde top kaleci Uğurcan'da kaldı.
  • Dakika 22: Hızlı gelişen Trabzonspor hücumunda sağ kanattan Ekuban topu ortaladı, arka direkte dar açıdan Nwakaeme şutunu çekti fakat top yandan dışarıya çıktı.
  • Dakika 24: Mert Hakan'ın ceza sahası dışından şutu kaleci Uğurcan'dan döndü, Mesut topu geriye çevirdi, oluşan karambol sonucu Szlai şutunu çekti ama Uğurcan topu kornere çeldi.
  • Dakika 29: Sol kanattan Szalai ortaladı, ceza sahası içinde Thiam kafayı vurdu, kaleci Uğurcan müthiş kurtardı.
  • Dakika 32: Fenerbahçe'nin rakip kalede baskısı devam ediyor.
  • Dakika 36: Sol kanattan Bakasetas ortayı yaptı, arka direkte Djaniny topa dokunamadı.
  • Dakika 44: Samuel sağ kanattan ortaladı, ön direkte Mesut topa dokundu meşin yuvarlak kaleci Uğurcan'da kaldı.
  • Dakika 47: Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Djaniny, sola çekip vurdu top dışarıya gitti.
  • Dakika 54: Sağ kanattan kullanılan kornerde Sosa ortayı yaptı,ön direkte Gökhan kafayı vurdu, top kaleci Uğurcan'ın üzerine gitti.
  • Dakika 58: Mert Hakan'ın sol kanattan yaptığı orta, kaleci Uğurcan Çakır'da kaldı.
  • Dakika 61: Sol kanattan korneri kullanan Bakasetas ortayı yaptı, Vitor Hugo kafayı vurdu ama topu savunma uzaklaştırdı.
  • Dakika 62: Ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Mert Hakan, kaleye vurdu ama top kaleci Uğurcan'da kaldı.
  • Dakika 65: Fenerbahçe'de Thiam oyundan çıktı, Valencia oyuna girdi. Mesut oyundan çıktı, Samatta oyuna dahil oldu.
  • Dakika 69: Nwakaeme sol kanattan topla birlikte içe kat etti, şutunu çekti ama top kaleci Altay'da kaldı.
  • Dakika 69: Valencia sol çaprazdan ortaladı, arka direkte Pelkas vuruşunu yaptı ama istediği gibi vuramadı.
  • Dakika 75: Ani gelişen Fenerbahçe atağında topu alan Pelkas, meşin yuvarlağı dikine sürerek sağ ayağıyla şutunu çekti ve topu filelere gönderdi: 0-1
  • Dakika 82: Sol kanattan kullanılan kornerden yapılan ortaya iyi yükselen Djaniny, kafayı vurdu. Top yere sekip yan direğe çarptı ve dışarıya çıktı.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki Spor Toto Süper Lig maçı, Bein Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ GÜN?

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı 28 Şubat Pazar günü oynanacak.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı 19:00'de başlayacak.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki Spor Toto Süper LigMaçı Şenol Güneş Spor Kompleksi, Trabzon'da oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title