Haberler

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Sörloth için Leipzig ve Tottenham'la görüşüyoruz

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüpte krize neden olan Norveçli futbolcu Alexander Sörloth'un transferiyle için Leipzig ve Tottenham ile görüştüklerini dile getirdi.

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon gol krallığı sevinci yaşayan Norveçli futbolcu Alexander Sörloth, sezon öncesinde bordo mavili kulüpte kriz yarattı.

Transfer dönemi başında Novak ve Sosa gibi iki yıldızını Fenerbahçe'ye kaptıran Fırtına'da, Beşiktaş maçına saatler kala Alexander Sörloth, bilmecesi sürüyor. İsmi ciddi şekilde Alman ekibi Leipzig'le anılan 24 yaşındaki oyuncu, Uluslar Ligi maçları için Norveç'e gitmişti. Ancak başarılı futbolcu, h Türkiye'ye dönmedi.

"TRABZONSPOR'UN MENFAATİNİ GÖZETECEĞİZ"

Konuyla ilgili Fanatik Gazetesi'ne konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth gitmek istiyor. Ama gitmek isteyen her oyuncuya, hemen tamam diyeceğiz diye bir dünya yok. Leipzig ve Tottenham ile görüşüyoruz. Crystal Palace ve biz. İkimiz de bu transferde hak sahibiyiz. Trabzonspor'un menfaati ne ise onun için hareket edeceğiz. İnsanların henüz anlamadığı, bu takımın şöyle bir özelliği var; yetiştirir satar, geliştirir satar. Aldığı oyuncuyla para batırmaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Tottenham Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500

Yorumlar (9)

Maraşlı Şeyhoğlu:

Trabzon bi 36 sene daha şampiyon olamaz.

7
3
yanıtYanıtla
aynen:

kıyamete kadar. . .

yanıt1
yanıt0
SELİM:

Neyi beklediniz şimdiye kadar 6 milyon euro verip neden bonservisini satın almadıniz.Neden 30 milyona serbest kalır maddesi koydurmadınız mukavelesine.

1
7
yanıtYanıtla
Deve:

Uyuyorlar. Uyusunda büyüsün trabzon

yanıt0
yanıt0
BJK:

Çoban olduğu için

yanıt0
yanıt0
Ankara:

Kafa o kadar basıyor demek ki

yanıt0
yanıt0
israf:

israf herif ne çok biliyorsun sen, 6m euro verilip alınsa 9m serbest kalır maddesi var ne bilip konuşuyorsun sen.

yanıt0
yanıt1
Türk:

O degilde adam nerde bjk macinda niye yok. Oyuncunuz degilmi hâlâ. Yoksa sizi sallamiyomu sayin başkan. Satilana kadar futbolcu ts li degilmi.

1
1
yanıtYanıtla
Son yıllarda Trabzon:

Belki şampiyon değil ama transfer şampiyonu. Tebrik etmeliyiz. Biz gol kralını satamadık. Adamlar müthiş genç oyuncu avlıyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title