Haberler

Toyota Plazalarda Kışa Özel Bakım Günleri Başlıyor

Güncelleme:

Kışa Toyota İlgisi Ve Kalitesi İle Girmek İsteyen Toyota Sahipleri İçin "Kışa Özel Bakım" Günleri Başlıyor.

13 Kasım'a kadar devam edecek kampanya kapsamında Toyota kullanıcılarına ücretsiz check-up, parça ve işçilik indirimi, lastik, aksesuar setleri ve akülerde çok özel avantajlar sunuluyor.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla kullanıcılarına birçok ayrıcalık sunan Toyota, "avantajlı bakım günleri" kapsamında çok özel fırsatları kullanıcılarına sunmak için onları Toyota Plazalara davet ediyor.

Ücretsiz check-up* & yedek parça ve işçilikte indirim

"Kışa özel bakım" günleri boyunca Toyota kullanıcıları garanti kapsamındaki modellerde ücretsiz check-up ve kontroldeki tüm parça ve işçiliklerde yüzde 10 indirim, garanti dışı modellerde ücretsiz check-up ve tüm mekanik parça ve işçiliklerde yüzde 20 indirimden yararlanabilecek. Toyota sahiplerine bunun yanısıra periyodik bakımda ve yağ değişimlerinde 1 litre Toyota Orijinal Motor Yağı ücretsiz olarak sunuluyor.

Lastik, aksesuar setleri ve aküde çok özel avantajlar

Avantajlı bakım günlerinde Toyota Plazalarda aksesuar seti ile Delphi ve Varta akü alışverişi yapan Toyota sahipleri yüzde 15'e varan indirimin yanı sıra 4 adet lastik alımında Bridgestone ve Lassa'da 50 TL Boyner hediye çeki ile Michelin, Goodyear ve Pirelli'de KDV bizden kampanyasından yararlanabilecekler.

World'e özel 6 taksit

Toyota, kampanya kapsamında araç modeli ve model yılı farkı etmeksizin tüm Toyota sahiplerine KDV dahil 250 TL ve üzeri mekanik servis, lastik ve orijinal aksesuar harcamalarında World'e özel peşin fiyatına 6 taksit ödeme imkanı sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title