Haberler

Torbalı'da Kurtuluş Şenlikleri başladı

Torbalı Belediyesi, 7 Eylül Kurtuluş Şenlikleri kapsamında etkinliklerini sürdürüyor.

Torbalı Belediyesi, 7 Eylül Kurtuluş Şenlikleri kapsamında etkinliklerini sürdürüyor. Kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin bu kapsamda zirve yaptığı ilçede dün yine bir dizi etkinlik gerçekleşti.

Torbalı'da ilk olarak Koruluk Basketbol Sahasında basketbol turnuvası düzenlenirken, akşam saatlerinde açık havada Yeşilçam film gösterisi ve Hip Hop konseri düzenlendi. Saat 16.00'da başlayan basketbol turnuvası nefes kesti. 61 takım, 300'ü aşkın sporcunun çeşitli yaş gruplarında katıldığı basketbol turnuvası izleyicilere de keyifli anlar yaşattı. Saat 16.00'dan gece 23.00 saatlerine kadar süren turnuvada finallere kalan takımlar bugün saat 16.00'da düzenlenecek olan final maçları ile kupa ve ödüllerinin sahipleri belli olacak. Özellikle büyük yaş gruplarındaki müsabakalar profesyonel maçları aratmazken, tek potada oynanan maçlar büyük ilgi gördü.

Torbalı Belediyesi, saat 20.30'da ise açık hava sinema gösterisine imza attı. Nostalji tadında filmin gösterileceği alanı süsleyen belediye, izleyicilere ücretsiz gazoz ve patlamış mısır dağıttı. 7'den 70'e yüzlerce kişinin katıldığı sinemada Şener Şen'in başrolde oynadığı Züğürt Ağa isimli film gösterildi. Vatandaştan olumlu geri dönüşlerin alındığı sinema gösterimi katılımcılardan tam not aldı. Eski zamanlardaki sinemaları özlediklerini ifade eden vatandaşlar, bu kapsamda düzenlenen etkinlikler için Torbalı Belediyesine teşekkür edip, benzer etkinliklerin devamını istediklerini belirttiler.

Hip Hop'ta ülkenin en iyi müzisyenlerinden olan Arem ve DJ Deff, Koruluk'ta çok sayıda kişinin katıldığı bir konser verdi. Rap ve Hip Hop dallarında sevilen şarkıları seslendiren Arem, gençlere unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinliklerin hız kesmeden devam ettiğini ve Edip Akbayram konseri ile sona ereceğini ifade eden Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, "Her kesimi, her yaştaki Torbalılı vatandaşı mutlu edecek, onlara hitap eden etkinlikler, gösteriler ve konserler düzenledik. Bisiklet yarışması ile devam edecek programımız akşam saatlerinde Türk müziğinin efsane ismi Edip Akbayram ve kızı Türkü Akbayram ile sona erecek" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Torbalı Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title