Haberler

Tff 2. Lig Yükselme Grubu

Tff 2. Lig Yükselme Grubu'nda Liderliğini Sürdüren Kardemir Karabükspor'da, Adanaspor Galibiyetinin Ardından Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, Futbolculara 3 Bin YTL Prim Vereceğini Açıkladı.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda liderliğini sürdüren Kardemir Karabükspor'da, Adanaspor galibiyetinin ardından Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, futbolculara 3 bin YTL prim vereceğini açıkladı.

Mustafa Çapanoğlu, Adana Demirspor karşılaşması sonrası gazetecilere maçı değerlendirdi. Zorlu bir maçı geride bıraktıklarını söyleyen Çapanoğlu, "Bizim için zor maç olacağını biliyorduk. Adana Demirspor grupta bizim takipçimizdi. Kadrosunda hakikaten önemli oyuncuları olan bir takım ve zorluk derecesini biliyorduk. Kazandığımız zaman çok büyük avantaj elde edeceğimizi de biliyorduk. Maçın ilk yarısında attığımız golle 1-0 öne geçtik. İkinci yarıda hem galibiyeti koruyup hem de gol atmak için büyük mücadele verdik. Ama oyuncularımız aşırı stresten dolayı geri çekildi. Sonuçta grubumuzda bizim arkamızda olan Adana Demirspor'u yenerek galibiyet serimize devam ettik. Futbolcularımızı kutluyorum. Önümüzde zor bir deplasman daha var. Erzurumspor maçı için çalışmalarımıza hemen başlayacağız. İlk yarının son maçı olan Erzurumspor deplasmanından da 3 puanla dönerek ilk yarıyı galip bitirmek istiyoruz" dedi Kendi sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Kardemir Karabükspor'da Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, futbolculara 3 bin YTL galibiyet primi verileceğini açıkladı. Tankut, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Bu bizim için 6 puanlık bir maçtı ve 1-0'lık bir galibiyetle bunu aldık. Sabah kulüp binasında futbolcularımıza söz verdim, galip gelmeleri durumunda 3 bin YTL prim vereceğiz diye. Onlarda canla başla mücadele ederek 3 puan arkamızda olan Adana Demirspor'u yendi.

Galip gelmelerinden dolayı vereceğimiz 3 bin YTL'lik prim helali hoş olsun, hak ettiler" diye konuştu.

(YE-SD-MFS-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title