Haberler

    Tevez'den Çinli Futbolculara Sert Eleştiri

    Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai Shenhua'da oynayan Carlos Tevez, Çin futbolu hakkındaki olumsuz görüşlerini dile getirdi.

    Ocak 2017'de Çin'e transfer olarak dünyanın en fazla kazanan oyuncusu unvanını ele geçiren Carlos Tevez'in Uzak Doğu serüveni beklentilerin altında kaldı.

    Geçtiğimiz haftalarda gösterdiği performans ve fazla kiloları sebebiyle kulüp başkanı Wu Xiaohui ve teknik direktör Wu Jingui tarafından eleştiriye maruz kalan Arjantinli yıldız verdiği son röportajda Çin futbolcuların düşük kalitesinde dert yandı.

    "Çinli futbolcular Güney Amerikalılar veya Avrupalılar gibi doğal yeteneğe sahip değil. Futbolu öğrenen çocuklar gibiler, iyi değiller. 50 yıl sonra da uluslararası seviyede mücadele edemeyecekler" diyerek Çin futbolunun geleceğini parlak görmediğini belirten Tevez, Çin Süper Ligi'nde forma giydiği 13 maçta 3 gol kaydedebildi.

    Aylık 4 milyon euro kazandığı Shanghai Shenhua ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Tevez'in Boca Juniors'a yeniden dönmek istediği öne sürülüyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Shanghai Shenhua Carlos Tevez Uzak Doğu Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title