Haberler

Teröristler İki Ayrı Yere Saldırmayı Planlamış

Bursa'da Ele Geçirilen Patlayıcıların Tesir Gücünün Çok Yüksek Olduğu Açıklandı. Gerçekleştirilmek İstenen Saldırılarla İlgili Çok İlginç Bir Detay da Gözlerden Kaçmadı.

Bursa'da ELE GEÇİRİLEN PATLAYICILARIN TESİR GÜCÜNÜN ÇOK YÜKSEK OLDUĞU AÇIKLANDI

- 2 ADET UZAKTAN KUMANDALI HAZIR DÜZENEĞİN ELE GEÇİRİLMESİ, 2 AYRI HEDEFE SALDIRILACAĞI YÖNÜNDEKİ İHTİMALİ GÜÇLENDİRİYOR.

Aynı şekilde, Van Valisi Özdemir Çakacak, dün gece bir minibüste ele geçirilen patlayıcıların infilakı halinde Diyarbakır'da meydana gelen saldırının 3 misli tahribat yaşanabileceğini belirterek başarılı bir sonuç elde eden polis ekiplerini kutladı.

Dün gece İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin plakasız bir minibüste ele geçirildiği patlayıcılarla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Vali Özdemir Çakacak, önce araçta incelemelerde bulundu, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Mehmet Salih Kesmez'den bilgi aldı. Vali Çakacak, daha sonra Terörle Mücadele Şube Müdürü'nün makam odasında ele geçirilen patlayıcıların dizildiği masanın başına geçerek basın açıklaması yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title