Haberler

"Terör Örgütü Büyük Zayiatlar Vermekte"

Güncelleme:

Hüseyin Tanrıverdi, "Terör olaylarının olduğu bölgede güvenlik güçlerimiz operasyonlarını gerçekleştirmekte ve terör örgütü büyük zayiatlar vermekte." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Terör olaylarının olduğu bölgede güvenlik güçlerimiz operasyonlarını gerçekleştirmekte ve terör örgütü büyük zayiatlar vermekte. İnlerinden çıkarılmakta ve inleri dağıtılmakta ve artık barınacak yer de bulamamaktadırlar" dedi.

AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı tarafından Site Lokantası'nda düzenlenen iftara katılan Hüseyin Tanrıverdi, iftar sofralarının birlik, beraberliği, dostlukları pekiştirdiğini dile getirdi.

Ramazan ayının bereket ayı olduğunu anlatan Tanrıverdi, toplumsal dayanışma ve paylaşma duygularının bu ayda doruğa ulaştığını vurguladı.

Sosyal devlet ilkesinin gereğini yerine getirdiklerini söyleyen Hüseyin Tanrıverdi, "Kimsesizlerin kimsesiyiz ilkesiyle tespit ettiğimiz ihtiyaç sahipleriyle bir yıl boyunca beraber oluyor, onlara yardım ediyor, onları unutmuyor, yardımlarımızı yapıyoruz. Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlikler yapılması ve gelecek kuşaklara taşınmasına vesile olacaktır. Türkiye'de tüm belediye başkanlarımız, günü ve geceyi iyi değerlendirmekte hem de gelecek nesillere kültürümüzü aktarmak için çalışmaktadırlar" dedi.

- "Türkiye daha da büyüyecektir"-

Ülke genelinde 2 bin 950 belediye olduğunu ve bunun bin 667'sinin AK Parti'li olduğunu ifade eden Tanrıverdi, Manisa'nın tarih, kültür ve medeniyet kenti olduğunu, AK Parti iktidarına kadar Manisa'nın unutulduğunu, bugünse hak ettiği hizmetleri alır noktada olduğunu belirtti.

Tanrıverdi, konuşmasına şöyle devam etti:

"Türkiye değişmiştir, gelişmiştir, büyümüştür, daha da büyüyecektir. Bunu milletimizle başaracağız. Hedefimiz 2023'tür, Türkiye ekonomik ve sosyal yönden refaha ulaşacak ve lider ülkeler arasında yerini alacaktır. Bu hayal değildir. Bundan önceki söylediklerimize hayal diyenler hizmetlerimizi görünce hayal olmadığını gördüler ve artık gelecek için söylediklerimize kimse hayal diyemiyor. Bu gelişmeler neticesinde 2023 hedefini yakalayacağız ve milli birliğimizi temin etmiş, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi ortaya koymuş şekilde yaşamın tadını çıkaracağız."

Hakkari, Diyarbakır ve Şemdinli'de son günlerde yaşanan terör olaylarının PKK'nın boyunu aşan olaylar olduğunu belirten Tanrıverdi, şunları kaydetti:

"Terör olaylarının olduğu bölgede güvenlik güçlerimiz operasyonlarını gerçekleştirmekte ve terör örgütü büyük zayiatlar vermekte. İnlerinden çıkarılmakta ve inleri dağıtılmakta ve artık barınacak yer de bulamamaktadırlar. Bunlar için barınacak yer veren ülkeler olabilir, onlar da akıllarını başlarına almalılar. Bu açıdan ülkemizin terör sorununu da AK Parti Hükümeti çözecektir. Sayın Zana'nın söylediği gibi Başbakanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan çözecektir. Mecellede bir kural vardır, 'Düşmanın şahadeti esastır' diye Zana dostumuz mu- Hayır! O halde onun şahadetini dikkate aldığımızda terör sorununu çözecek tek lider, tek iktidar AK Parti iktidarı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bugünler uzak değil, bütün kararlılığımızla terörün üzerine yürüyoruz. Bütün kararlılığımızla Türkiye'nin bütünleşmesini, Milli Birlik ve Beraberlik Projemizi uygulamak için çalışıyoruz. İnşallah bunlar gerçekleşecek."

Muhabir: Erkan Şimşek / Turgay Duyar/ Efsun Yılmaz

Yayıncı: Selçuk Aval - MANİSA

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title