Haberler

Terim'den Büyük Gönderme

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçını bu sözlerle değerlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası çok sayıda gol pozisyonu yakaladıkları maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Terim 90 dakikayı şöyle değerlendirdi: "Kazandığı için rakibimizi tebrik ediyorum. Kendi oyuncularımı da kutluyorum çünkü ilk yarının son 5 dakikası, ikinci yarının 45 dakikası yani toplamda 50 dakika boyunca kaç tane gol pozisyonu yakaladığımızı ben sayamadım. Herhalde kimse de sayamamıştır. Hiçbir zaman beraberliği düşünmeyen bir takımımız vardı. Doğal olarak düşünmemek gerekir çünkü her 30 saniyede, 1 dakikada değil 30 saniyede, bir gol pozisyonuna girdiler. Futbol böyle bir oyun. Bu kadar yakın mesafeden atamazsanız yiyorsunuz. Artık daha zevkli bir hal aldı durum. Biz bugün koparmaya gelmiştik, bundan sonra fazla bir şey olmasın diye ama olmadı. Rakibimiz iyi mücadele etti. Puan farkı daha da azaldı. Daha bir heyecan geldi. Galatasaray lider, lider kalmaya devam edecek."

"MUHTEŞEM BİR GALATASARAY SEYRETTİLER"

Başarılı çalıştırıcı futbolda bu tip sonuçlar alınabildiğini de şu şekilde ifade etti: "Böyle bir oyun, böyle bir anlayış ancak adı futbol olursa sizi mahcup eder. Futbol da bu yüzden güzel. Dışardan birisini getirseniz 'Kırmızılar kazanır' derdi. Rakibin kontratağına mani olamadık. Netice itibarıyla Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Onlar da yakaladıkları fırsatları değerlendirdiler. Devam ediyoruz. Yapacak bir şey yok. Bu kadar seyirci geldi. Hepsi çok güzel bir Galatasaray, muhteşem bir Galatasaray seyrettiler ama bazen olmuyor işte."

"SADECE BİZİM TRİBÜNLERE TEŞEKKÜR EDEREK OLMAZ"

Sarı-Kırmızılı takımın çalıştırıcı tribünler için ise şöyle konuştu: "Bugün tribünlerde en ufak bir olay olmadı. Dünyaya söz ettirecek derecede neşeli bir ortam vardı. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 8 puanlık farka ulaşmak isterdik hepimiz ama futbolun cilvesi böyle bir oyun sonucu bu olmamalıydı. Bugün bize yazık oldu. Tribün anlamında ise budur işte. Bir şey atmadan, küfür etmeden, çirkin tezahürat yapmadan geçti maç. Tabii bu sadece bizim taraftarımıza teşekkür ederek olmamalı. Diğerleri de bize bakarak davranmalı. Yoksa böyle olunca adaletsiz oluyor. Hoş da olmuyor. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Kusura bakmasınlar. Bilmiyorum kaç tane gol pozisyonu oldu. Bir daha izleyince göreceğim. Pozisyon sağanağı diyeceğim. Bir ara 18'de oynanan bir maç gibi oldu."

Kaynak: Sporx.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title