Haberler

Teksas Tribününden Umre Çıkarması

Bursaspor’un taraftar grubu Teksas üyesi 76 kişi, belediyelerin ve iş adamlarının katkılarıyla umreye gönderildi.

Bursaspor'un taraftar grubu Teksas üyesi 76 kişi, belediyelerin ve iş adamlarının katkılarıyla umreye gönderildi.

Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 76 taraftarını umreye gönderdi. Doğanbey Otoparkı'nda toplanan taraftarları, aileleri helalleşerek yolcu etti. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından yapılan dua ile otobüslere bindirilen taraftarların heyecanlı oldukları gözlendi. Ayrıca uğurlama törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdulkadir Karlık, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar katıldı.

KURTULAN: "76 KİŞİ UMREYE GİDİYORUZ"

Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, 2007 yılından bu yana umreye gittiklerini ifade ederek, "Bu sene Teksas tribünü olarak umreye 76 kişi gidiyoruz. Allah kabul etsin. Seneye inşallah 100 kişi gideriz. Bu sene gidenlerin çoğu genç. Bu organizasyonu 2007 yılından beri sürdürüyoruz. İnşallah ömür boyu devam edecek. Orada 8 gün Mekke, 5 gün Medine olmak üzere 13 gün kalacağız. Taraftarlarımızı götürüp hem tribünleri iyileştirmeyi, hem de Bursa'ya faydalı olmalarını sağlamak istiyoruz" dedi.

DÜNDAR: "ÇOK GÜZEL BİR FAALİYET"

Farklı bir organizasyon düzenlendiğini ifade eden Dündar ise, "Bursaspor taraftarları bir araya geldi. 76 kişi umreye gidiyor. Bu çok güzel faaliyet. Bu kardeşlerimizin orada güzel bir şekilde vazifelerini yerine getireceklerdir. Orada ülkemize, Bursamıza ve Bursasporumaza dua edeceklerdir" diye konuştu.

Örnek bir projeye imza atıldığını ifade eden Karlık ise, "Milletimizin birlik ve beraberliği için sporun kardeşliği için güzel ibadetler yapacaklar" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Dündar Bursaspor Doğanbey Teksas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title