Haberler

Xiaomi 12 Lite'ın global çıkış tarihi belli oldu!

Güncelleme:

Uzunca bir süredir sızıntılarla ve iddialarla gündemden düşmeyen Xiaomi 12 Lite modelinin çıkış tarihi belli oldu.

Xiaomi, Çin'de düzenlediği etkinlikte 12S serisini vitrine çıkardı. Aynı zaman yeni dizüstü modellerini ve Band 7 Pro'yu kullanıcıların beğenisine sundu. Ancak son ortaya çıkan bilgilere göre şirket önümüzdeki günlerde bir etkinlik daha düzenleyecek. Lansmanda uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen, hatta geçtiğimiz hafta kutu açılışı bile gerçekleşen Xiaomi 12 Lite tanıtılacak.

Xiaomi 12 Lite ne zaman çıkış yapacak?

Xiaomi 12 Lite hakkında bugüne dek birçok iddia ortaya çıktı. Hatta önceki söylentiler, akıllı telefonun 4 Temmuz'daki Çin etkinliğinde tanıtılacağı yönündeydi. Ancak bu gerçekleşmedi ve cihazla ilgili herhangi bir şey görmedik.

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Paras Guglani, Xiaomi 12 Lite'ın tanıtım tarihini paylaştı. Buna göre cihaz, 13 Temmuz'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Hatta aynı gün mayısta Çin'de tanıtılan Band 7'nin global sürümü de piyasaya sürülecek.

Xiaomi'den iki modele daha Android 12 müjdesi!

Xiaomi 12 Lite; 6.55 inç 120 Hz tazeleme hızı sunan OLED bir panelle gelecek. İşlemci tarafında ise büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 778G yer alacak. 6 nm mimariye sahip yonga seti: bir 2.4 GHz ARM Cortex-A78 (Kryo 670), üç 2.2 GHz ARM Cortex-A78 (Kryo 670) ve dört 1.9 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ev sahipliği yapıyor. Adreno 642L de grafik birimi olarak karşımıza çıkıyor.

Akıllı telefon, 8 GB RAM ve 128 GB depolamayla satışa çıkacak. Şimdilik burada farklı opsiyonların olup olmadığı merak konusu. Öte yandan kutudan Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzüyle çıkacak.

Have you seen the xiaomi 12 lite leaks? pic.twitter.com/FKOVfdC6WP

— João Lúcio (@joao_lucho) June 25, 2022

Önde 32 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arkada 108 Megapiksel ana kameranın başı çektiği üçlü kurulum karşımıza çıkacak. Pil tarafındaysa 67W destekli 4,300 mAh'lik bir batarya bulunacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Xiaomi 12 Lite beklentileri karşılayacak mı? Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Çin Halk Cumhuriyeti Xiaomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title