Haberler

    Temple Run 1 Milyar İndirme Rakamını Geçti

    Imangi Studios, Temple Run'ın 1 milyar indirme rakamını geride bıraktığını açıkladı.

    Furkan Yaldız - -

    Mobil platformun en popüler oyunların biri olarak bilinen Temple Run, son gelen resmi bilgilere göre 1 milyar indirme rakamına ulaşmayı başardı. Imangi Studios tarafından geliştirilen sonsuz koşu türündeki oyun böylece 1 milyarlık kilometre taşını da geride bırakmış oldu.


    Yapılan resmi açıklamalara göre 1 milyarlık indirme rakamı hesaplanırken hem Temple Run, hem de Temple Run 2 dahil edildi. Ancak, Disney temalı Temple Run: Brave ve Temple Run: Oz gibi oyunlar ise indirme rakamının içerisinde değil. Temple Run serisinin tüm oyunları şu anda Windows Phone, Android ve iOS olmak üzere üç büyük platformda mevcut. BlackBerry 10 ve Windows RT için bazı versiyonlar da bulunuyor.


    Popüler oyunun geliştiricisi aynı zamanda yapıma dair bazı istatistik bilgileri de paylaştı. Bu bilgilere göre Temple Run'ı indirenlerin %60'ı kadın olarak dikkat çekiyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde indirme rakamına katkıda bulunan ülkelerde ise %36'lık pay ile Çin birinci sırada yer alıyor. ABD ise %21 ile en çok katkıda bulunan ikinci ülke olarak gösteriliyor.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    furkan yaldız Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title