Haberler

Paragon Açık Beta Tarihi

Paragon Açık Beta Tarihi belli oldu.

paragon-acik-beta-tarihi-detaylar-nasıl-indirilir-video-oynanis-ekran-goruntuleri-tanitim-cikis-tarihi

Paragon Açık Beta Tarihi belli oldu.

Epic Games tarafından geliştirilen ve kendi oyun motorlu ününe ün katmış Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen Paragon için sizlere daha öncesinde bir çok haber yapmıştık.

Oyun ilk kez açık betaya çok yakın bir tarihle bir kaç gün sonra açılıyor ve bu açık beta süreci çok kısa. 28 Nisan 2016 tarihinde başlayıp 1 Mayıs 2016 tarihinde son bulacak. Daha sonra tekrardan bir kez daha açık beta sürecine girecek. İkinci açık beta süreci ise 5 Mayıs 2016 tarihi ile 8 Mayıs 2016 tarihleri arasını kapsıyor. Oyuncuların yapacakları geri dönüşler, yani firmaya aktaracağımız bilgiler firma açısında çok önemli. Çünkü eşleştirme sistemi ve işleyiş hakkında iyileştirmelere gitmeyi amaçlayan Epic Games ayrıca oyunculara Paragon'a nasıl erişeceklerine dair bilgiler de verdi.

Paragon Açık Betaya Nasıl Girilir ?

PC kullanıcıları ilk olara ardından hesap oluşturarak, PS4 kullanıcıları ise önce Epic Games üzerinden kullanıcı hesabı oluşturup bunu PSN hesapları ile bağlayarak oyunu indirip sunucuların açılmasıyla birlikte açık beta sürecine erişim hakkı elde etmiş olacaklar.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title