Haberler

İTÜ ARI Teknokent'in Innogate programı Londra'da devam ediyor

Güncelleme:

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ARI Teknokent tarafından düzenlenen Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı'nın Türkiye'deki 'Global Büyüme Modelleme' adımı tamamlandı. Programın ikinci adımı Londra'da başladı. 13 Türk teknoloji firması, Londra'da olacaklar.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ARI Teknokent tarafından 17'ncisi düzenlenen Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı'nın Türkiye'deki 'Global Büyüme Modelleme' adımı tamamlandı. Ticaret Bakanlığı'nın Tekno-Hızlandırıcı İhracat Proje Desteği ile gerçekleştirilen Innogate programının ikinci adımı Londra'da başladı.

Yerli teknoloji firmalarına, global pazara açılmaları için büyüme stratejilerini geliştirmeleri amacıyla eğitim desteği sunan ve firmalara uluslararası bağlantılara erişim, müşteri ve yatırımcı tanıştırmaları yapan Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı'nın ikinci aşaması Londra'da başladı. 2014 yılından beri İTÜ ARI Teknokent tarafından 17 kez gerçekleştirilen Innogate programına katılan firmalar, bugüne kadar global pazardaki büyümelerini 4'e katladı. Teknoloji firmalarına somut ihracat artışı sağlayan programa bu yıl seçilen 13 Türk teknoloji firması, 12-23 Haziran tarihleri arasında Londra'da olacaklar.

"ÜLKEMİZ İÇİN GURUR VERİCİ BAŞARILAR ELDE ETMEK HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR"

İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Attila Dikbaş, İTÜ ARI Teknokent olarak sadece teknoloji geliştiren yeni startupları desteklemekle kalmayıp, aynı zamanda bu startupların global arenada başarıya ulaşması için çalıştıklarını belirterek "Ülkemiz için gurur verici başarılar elde etmek hayati önem taşıyor" dedi.

TÜRK TEKNOLOJİ FİRMALARI 2014'TEN BERİ INNOGATE PROGRAMIYLA DÜNYAYA AÇILIYOR

Geçen yıl gerçekleştirilen 16. Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı doğrultusunda, katılımcı firmaların İngiltere pazarını tanıma ve deneyimleme fırsatı yakaladıklarını, pek çok potansiyel müşteriye eriştiklerini ifade eden İTÜ ARI Teknokent Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz da programın ayrı 2014 yılından bu yana 213 firmaya fayda sunduğunu ve bunlardan 131'inin Innogate Programının ikinci adımını da tamamlayarak globalleşme yolunda çok büyük adım atmış olduklarını belirtti.

Kaynak: ANKA / Teknoloji

İstanbul Teknik Üniversitesi Türkiye Londra Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title