Haberler

iPhone'ları Game Boy'a dönüştürmek! iPhone duvar kağıtları!

Güncelleme:

Her gün aynı şeyleri yapmak oldukça sıkıcı değil mi? Muhtemelen her gün aynı telefonu kullanmak da sıkıcıdır. Tabi burada 'o halde kendinize hemen yeni bir telefon alın!' demeyi isterdik. Ancak bu ekonomik şartlarda pek mümkün gözükmüyor. O halde sıkıldığınız iPhone'unuza biraz yenilik katarak durumu düzeltelim. İşte karşınızda iPhone modellerini Game Boy'a dönüştürecek o duvar kağıdı çeşitleri ve detaylar…

Her gün aynı şeyleri yapmak oldukça sıkıcı değil mi? Muhtemelen her gün aynı telefonu kullanmak da sıkıcıdır. Tabi burada "o halde kendinize hemen yeni bir telefon alın!" demeyi isterdik. Ancak bu ekonomik şartlarda pek mümkün gözükmüyor. O halde sıkıldığınız iPhone'unuza biraz yenilik katarak durumu düzeltelim. İşte karşınızda iPhone modellerini Game Boy'a dönüştürecek o duvar kağıdı çeşitleri ve detaylar…

iPhone'ları Game Boy'a dönüştürmek! iPhone duvar kağıtları!

90'lı yıllarda çocuk olanlar bilir. Game Boy bir efsanedir. Game Boy artık pek fazla ortalıkta gözükmese de muhtemelen her oyun sohbetine konuk olmaya devam ediyor. Gerçekten temiz ve kullanılabilir durumda Game Boy bulmak ve satın almak bir hayli zor. Ancak telefonlarımızı Game Boy'a dönüştürmek o kadar da zor değil.

Özellikle her gün aynı arka planı görmekten veya direkt olarak telefonunuzdan sıkıldıysanız bu uygulama tam size göre. En azından bir süre daha telefonunuzu sıkılmadan kullanmanıza yardımcı olacaktır. Game Boy orijinal ve Game Boy Color renklerine sadık kalınarak hazırlanan bu duvar kağıdı serisi oldukça şirin.

Android telefonlarda da kullanılabilen bu duvar kağıdı serisi özellikle iPhone'lar ile tam uyumlu. iOS 16 ile gelen ana ekran yazı tipi değiştirme vb. özelliklerle de tam uyumlu olan duvar kağıtlarını indirmek ise oldukça kolay.

İsa Pinheiro tarafından hazırlanan koleksiyon oldukça büyük. 10 farklı renkten oluşan Game Boy Color Advance SP Wallpapers serisinde yer alan renkler şöyle:

Sarı

Turuncu

Pembe

Kırmızı

Yeşil

Limon yeşili

Turkuaz

Mavi

Siyah

Gri

Amiral gemisi katili OnePlus Ace 3 fiyatı ortaya çıktı

Normal renkli seriyi indirmek ücretsiz. Buraya tıklayarak indirme adresine ulaşabilirsiniz ve isterseniz sanatçıya bağış yapabilirsiniz. Bu seriye ek olarak bir de Limited Edition GameBoy Advance SP Wallpapers serisi bulunmakta. Bu özel seri de NES, Famicom, Tribal Editions versiyonlara da ulaşabilirsiniz.

Peki siz bu iPhone duvar kağıdı modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Oyun Mobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title