Haberler

    İphone 6-Galaxy S6-Lg G4 Karışımı Telefon: Umi Zero 2

    UMİ isimli firma yeni telefonu UMİ Zero 2 ile ilgili görseller paylaşmaya devam ediyor.

    Emre Çetinkaya - -

    Çinli UMi firması aslına bakarsanız pek bilinen bir marka değil. Firmanın yıldızı geçtiğimiz yıl tanıttığı UMi Zero modeliyle birlikte parlamıştı. Firma şu sıralar ise yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bu telefon ise UMi Zero'nun halefi UMi Zero 2.


    Firma Facebook sayfasından son günlerde bu telefonuyla ilgili tanıtım görselleri paylaşıyor. İlk olarak arka tarafındaki E Ink ekranıyla dikkatleri üzerine toplayan model sonrasında ise tasarım detaylarının iyice ortaya çıkmasıyla beraber çok fazla ses getirmeyi başardı.


    Aslında cihazın bu denli ses getirmesinin sebebi ise piyasadaki üst seviye akıllı telefonlara benzeyen tasarımı. Arka tarafı tıpkı LG G4 gibi deri ile kaplanabilen cihazın fotoğraflarına yakından bakarsanız iPhone 6 ve Galaxy S6'dan da izler görebilirsiniz.


    Ancak tabii ki şu an için bu görsellerin bir pazarlama stratejesi doğrultusunda mı hazırlandığı yoksa gerçeği mi yansıttığı tam olarak bilinmiyor. Kesin olan tek şey ise UMi Zero 2'nin dikkatleri bir şekilde çekmeyi başardığı. Şu an için cihazın teknik özellikleri ise belli değil. İşte cihazın paylaşılan görselleri;


    UMi'den 130 dolara 5.5 inç ekranlı ve parmak izi tarayıcılı akıllı telefon







    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Facebook Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title