Haberler

    Half-Life 3 İçin Para Toplamaya Başladılar

    Half-Life 3'ün geliştirilmesini isteyen iki genç, seslerini Valve çalışanlarına duyurabilmek için bir Indigogo kampanyası başlattılar.

    Half-Life 3'ün geliştirilmesini isteyen iki genç, seslerini Valve çalışanlarına duyurabilmek için bir Indigogo kampanyası başlattılar.

    Hepimiz Half-Life 3'ün çıkmasını bekliyoruz fakat Gabe Newell'ın sürekli işi yokuşa sürüklediğini de biliyoruz. Her yıl sadece 1 Nisan'da şaka olarak gördüğümüz Half-Life 3'ün çıkması için iki stajyer, bağış toplama sitesi Indiegogo'da bir kampanya açarak, toplanılan paranın Valve'a verilerek Half-Life 3'ü yaptıracaklar.

    Indiegogo ile 150,000$ toplamaya çalışan Chris Salem ve Kyle Mazzei, Valve çalışanlarına seslerini duyurmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söylüyorlar. 3,000$ topladıkları takdirde tüm Valve çalışanlarının "Half-Life 3 istiyoruz" reklamıyla karşılaşmalarını sağlayacaklar. 9,000$ toplandığı takdirde Valve'ın Washington'daki ofisinin çevresinde üzerinde "HL 3 istiyoruz" reklamının dolaşacağı bir kamyon tutacaklar. 45,000$ elde edildiğinde Gabe Newell'a benzeyen insanlara "HL3 istiyoruz" t-shirtleri giydirerek Valve ofisinin etrafında gezdirecek olan ikili, gereken 150,000$'ı topladıklarında ise Seattle'da düzenlenecek olan oyun müzikleriyle ilgili bir konsere tüm Valve çalışanlarını davet edip oyunun çıkmasını ne kadar çok istediklerini belirtecekler.

    Eğer siz de bu kampanyaya destek vermek istiyorsanız buraya tıklayarak kampanyanın sayfasına gidebilirsiniz. Kampanyayı ayrıntılarıyla açıklayan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Kim bilir? Belki bu kampanya sayesinde birkaç sene sonra Half-Life 3'ü oynuyor oluruz.

    The post Half-Life 3 İçin Para Toplamaya Başladılar appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Salem Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title