Haberler

Arka camı olmayan otomobil: Polestar 4!

Güncelleme:

Arka cama sahip olmaması ile oldukça dikkat çeken Polestar 4, sahip olduğu tasarım ögeleriyle de ilgiyi üzerine toplamayı başarıyor.

Bugün itibarıyla kapılarını açan Şangay Otomobil Fuarı birçok yeni otomobile ev sahipliği yapıyor. Markaların yeni model ve konseptlerini tanıttıkları fuarda birçok dikkat çekici araç yer alıyor. Sahip olduğu özelliklerle Polestar 4 da öne çıkan modeller arasında yer alıyor.

Polestar 4, Şangay Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı

Markanın ikinci SUV modeli olan Polestar 4, Precept konseptinden izler taşıyor. Coupe formlu SUV model sahip olduğu tasarım ile oldukça şık bir görüntü ortaya koyuyor. Eğimli tavan çizgisi ile sportif bir görüntü ortaya koyan Polestar 4, arka camının olmamasıyla da bir hayli konuşulacak gibi görünüyor.

Yeni modelinde arka cama yer vermeyen Polestar tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Aracın eğimli arka bölümünü tamamen kapalı olarak tasarlayan marka, aracın üst bölümüne yerleştirdiği kamera ve dijital dikiz aynası ile sürücülerin arka tarafı takip etmesine izin verecek.

Eski Vito'cular buraya: Türkiye'ye gelecek Lexus LM tanıtıldı!

Arka cama sahip olmaması ile oldukça dikkat çeken Polestar 4, sahip olduğu tasarım ögeleriyle de ilgiyi üzerine toplamayı başarıyor. Çift parçalı far grubuna sahip olan yeni model, markanın kimliğini yansıtıyor. Arka bölümde ise boydan boya uzanan stop lambalar ve girintili çıkıntılı yapının oldukça dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title