Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Çorlu Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde geniş çaplı asfaltlama çalışmasına girdiklerini söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin belirlediği program doğrultusunda, birçok yol ve cadde de eş zamanlı asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Baysan, kış ayları gelmeden bu işlemlerin tamamlanacağını kaydetti.

Baysan, çalışmaların bölgelere ayrılarak yapıldığını da dile getirerek, "İlçemizde havaların iyi olmasıyla ciddi bir çalışmaya başladık. Daha önceden ekiplerimiz tarafından belirlenen program dahilinde ihtiyaç duyulan bölgelerde asfaltlama yapıyoruz. Şantiyemizde ürettiğimiz asfaltı bölgelere ayırdığımız çalışmalar kapsamında yol ve caddelere uyguluyoruz. Kış gelmeden asfaltlama işlemlerini bitirmeyi planlıyoruz." dedi.

Çorlu 8. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali yapılacak

Çorlu Belediyesi tarafından yapılacak olan 8. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali programı belli oldu.

21-26 Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalde, bu yıl ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerin yanı sıra heykel ve geleneksel el sanatları atölyeleri, yurt içi ve yurt dışından gelen dans topluluklarının gösterileri, fotoğraf sergisi, tenis ve yüzme turnuvaları, yoga etkinlikleri, zumba etkinliği, olta balıkçılığı turnuvası ve off-road yarışlarının düzenleneceği bildirildi.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine açıklamasında, festival kapsamında müzik, spor, dans ve sanat etkinliklerinin halkla buluşacağını kaydetti.

Onur Baytan, Umut Kaplan, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Nikos Grammatidis & Katerina, Merve Özbey ve Sıla'nın festival kapsamında Çorlu'da sahne alacağını ifade eden Baysan, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel Kültür ve sanat festivalimizi yapacağız. Havuzlar Mahallesindeki Cumhuriyet Parkı'nda kurulacak festival alanında heykel ve geleneksel Türk el sanatları sempozyumu, fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirilirken Arnavutluk, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan, Erzurum, Sinop, Trabzon ve Van'dan şehrimize gelecek halk dansları toplulukları izleyicilere görsel şölen yaşatacak" dedi.

Ergene'de sosyal alanlar yapılıyor

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde sosyal alanlar yapmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni kurulmuş bir ilçe olan Ergene'nin sosyal alanlara ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Göreve geldikleri günden bu yana eksiklikleri gidermek için ekip olarak gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Yüksel, yaptıkları çalışmaların halk tarafından da iyi karşılandığını söyledi.

Yüksel, "Yeni kurulan bir ilçeyiz. Büyükşehir Yasası ile köylerden mahalleye dönen çok sayıda yerleşim alanımız var. Bunların hepsinde halkın kullanması için park, bahçe, mesire alanı ve çocuk oyun alanları oluşturuyoruz. Yaptığımız çalışmalarda, halktan gelen talepleri de dikkate alıyoruz. Şimdiye kadar, Masal Parkı, Sevgi Parkı ve daha birçok sosyal alanı hayata geçirdik. Bunlara yenilerini eklemek için çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Rasim Yüksel İsmail Ünal Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title