Haberler

TBMM Başkanvekili Aydın'dan 'Eren Bülbül' Açıklaması

Son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, “Bu olay terör örgütlerinin tükenmişliğini gösteriyor.

Son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bu olay terör örgütlerinin tükenmişliğini gösteriyor. Bu onların çamura battığını, tükenmeye yakın ve bitişinin göstergeleridir" dedi.

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada hayatını kaybeden 16 yaşındaki Eren Bülbül'e Allahtan rahmet dileyen Başkanvekili Aydın, "Maalesef son zamanlarda terör örgütlerinin eylemlerine baktığımızda yapmış oldukları eylemlerin niteliğini de gördüğümüzde hunharca, alçakça daha çocuk denecek yaştaki insanların kanına girdiklerini görüyoruz. Bu da terör örgütünün aslında tükenmişliğini gösteriyor. Yani masum insanlara pusu kurarak saldırmak kadın, çocuk, yaşlı demeden hiçbir değer tanımadan ahlaksızca hain bir şekilde insanlarımıza kurşun sıkmak izah edilebilir bir durum değil. Bu onların çamura battığını, tükenmeye yakın olduğunu ve bitişinin göstergesidir. Çünkü çamura batan çırpınır ve çırpındıkça batmaya devam eder. Bu son çırpınışları bu tükenişlerini gösteriyor aynı zamanda. Biz iyi ki varsın Eren diyoruz. İyi ki varsınız Erenler diyoruz.

Eğer gerçekten özgür bir şekilde bir ve beraber olarak yaşayabiliyorsak, bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa ve ilelebet bu ülke payidar kalacaksa muhakkak ki şehitlerimizin sayesindedir. İşte Eren kardeşimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle şükranla yad ediyoruz Rabbim mekanlarını cennet eylesin tüm yakınlarına milletimize başsağlığı diliyoruz.

Teröre verebileceğimiz en güzel cevap da millet olarak birliktelikten geçiyor, birlik ve beraber olmaktan, kardeşçe yaşamaktan geçiyor. Çünkü terör milletin birliğine karşı girişilen bir operasyondur. Terör kardeşliğimize göz dikmiş, terör bu ülkeyi bölmek parçalamak adına insanlarımızı adeta şehit ediyor dolayısıyla teröre karşı verilebilecek millet olarak en büyük cevabımız her zamankinden çok daha fazla birliğimiz ve beraberliğimizdir.

Bu anlamda da bütün herkese çağrımız, siyasi düşüncemiz ne olursa olsun partimiz, fikrimiz, zikrimiz, ideolojimiz etnik yapımız ne olursa olsun ne olursunuz bu ülkenin toplumsal meselesi olan, bu milletin birliğine karşı olan teröre karşı Türkiye ortak paydasında birliğimizle, beraberliğimizle teröre karşı mücadelemizi sürdürelim diyorum. Tekrardan terörü bir kez daha lanetliyorum ve şehitlerimize rahmet diliyorum" şeklinde konuştu - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Aydın Trabzon Maçka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title