Haberler

Bu sözler çok su kaldırır! Şenol Güneş'ten ünlü yorumculara "seçilmiş" kelimelerle gönderme

Güncelleme:

Hollanda hezimeti sonrası A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş imalı açıklamalarda bulundu. Güneş kendisine yöneltilen eleştirilere, "Düzen ve şeytanlığın karıştığı bir sıkıntı yaşıyoruz şu anda. Düzen artık şeytanlık olmuş. İyi sonuçlar alarak şeytani düzeni bozabilirdim" dedi. Sosyal medyada bu ifadelerin Ersin Düzen ve futbolculuk döneminde "Şeytan" lakabıyla bilinen Rıdvan Dilmen'e bir gönderme olduğu yorumları yapıldı.

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Hollanda'ya 6-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş'in, "Düzen ve şeytanlık karışmış" sözleri, sosyal medyada Ersin Düzen ve Rıdvan Dilmen'e gönderme olarak algılandı.

"HALA ŞANSIMIZ VAR"

Hatalar yapıldığını kabul eden Güneş, "Kötü bir gece, kötü bir maç oldu. Daha iyi oynayabilirdik başaramadık. Farklı bir skordan sonra 'Şöyle yapsaydık, böyle yapsaydık' olmaz. Seçimlerimiz yanlıştı. Oyuncularımız yetenekli ve karakterli. Oyun olarak geriye gitmemiz olmadı. 15-16 puan yapmamız gerekirken 11 puandayız, üzgünüz. EURO2020 ve Dünya Kupası'na gitme hayalimiz vardı. Ancak hala şansımız var. Çok üzgünüm." dedi.

"TÜRK OLAN ÜZÜLÜR"

İstifa çağrılarına yanıt veren deneyimli hoca, "Bir senedir hakkımda yapılmak istenen şeyleri saygıyla karşılıyorum. Sorumlusu benim. Yönetim gereken desteği verdi. Herkes üzülüyor. Beni seven de sevmeyen de üzülüyor. Türk olan üzülür ama oyunculara dokunurlarsa yanlış yaparlar. Yönetim de sahaya çıkıp oynamadı. Sorumlu benim, konuşulur. Var olanı yok etmek istiyorsanız, yerine bir şey koymalısınız. Benim için demiyorum, kültürle ilgili diyorum." ifadelerini kullandı.

"DÜZEN ARTIK ŞEYTANLIK OLMUŞ"

Kendisine gösterilen bazı tepkilere imalı bir yanıt veren tecrübeli teknik adam, "Düzen ve şeytanlığın karıştığı bir sıkıntı yaşıyoruz şu anda. Düzen artık şeytanlık olmuş. İyi sonuçlar alarak şeytani düzeni bozabilirdim." diye konuştu.

"SORUMLULUKTAN KAÇMAM"

İstifa edip etmeyeceği yönünde de açıklama yapan Şenol Güneş, "Durum değerlendirmesi her zaman yapıyorum. Sorumluluktan kaçmam. Doğru olan şeyler bozulmamalı, şahsımla alakalı değil. Oyunculara da 'İşlerine sahip çıkın' dedim. Benim, onları korumaya ihtiyacım var, onların beni değil. Ben, ülkem ve takım için en doğru olanı yapabileceğimi biliyorum." mesajını verdi.

SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in maçta sonra özellikle, "Düzen ve şeytanlığın karıştığı bir sıkıntı yaşıyoruz şu anda. Düzen artık şeytanlık olmuş. İyi sonuçlar alarak şeytani düzeni bozabilirdim" sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Deneyimli hocanın bu sözleri söylerken Rıdvan Dilmen ve Ersin Düzen'i hedef aldığı şeklinde yorumlar yapıldı.

Bu sözler çok su kaldırır! Şenol Güneş'ten ünlü yorumculara 'seçilmiş' kelimelerle gönderme

Bu sözler çok su kaldırır! Şenol Güneş'ten ünlü yorumculara 'seçilmiş' kelimelerle gönderme

Bu sözler çok su kaldırır! Şenol Güneş'ten ünlü yorumculara 'seçilmiş' kelimelerle gönderme

Bu sözler çok su kaldırır! Şenol Güneş'ten ünlü yorumculara 'seçilmiş' kelimelerle gönderme

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Ersin Düzen Şenol Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Engin Savaş:

ayıptır ayıp, milleti aptal yerine koymayın. bütün milli takım komple görevden uzaklaştırılmalı. ne hale getirdiler koca milli takımı

53
4
yanıtYanıtla
Ahmet İLHAN:

görevden uzaklaştırma mı! :) istersen KHK ile vatan haini ilan edelim

yanıt11
yanıt13
YOĞURTÇU :

AYIP BE HİÇ Mİ GURURUN YOK ŞENOL GÜNEŞ , CEBİNİ DÜŞÜNMEKTEN BAŞKA, ÇEK GİT ŞU TAKIMIN BAŞINDAN, SENDEN BU TAKIMA MALZEMECİ BİLE OLMAZ...

47
5
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

ne güzel kendisi istifa etmesi gerekirkene onu elesdirenleri elesdriyor :)))

46
2
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Şenol güneş ile yollar Avrupa Şampiyonası sonrası ayrılmalıydı. Milli Takım her ülkeye yenilir. Tamamen değişmesi gerekirdi. Geç kalındı. Federasyon düğmeye basmalıdır.

43
3
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

İlk basda federasyon istifa etmeli. Türk futbolunu batirdilar. Elemelerde gecemeyip tüm teknik heyet ile federasyonun istifa ettiği İtalya kadar gururu yok bu federasyon ve teknik heyetin.

yanıt24
yanıt2
Kerem Başkal:

Ay Yıldızlı formayı taşıdığınızı unutmayın o formada hakkı olan yetimleri öksüzleri asgari ücret ile vergi ödeyerek sizleri zengin edenleri kendi açken sizleri servet içinde yüzdürenleri anımsayın ve sayın Şenol Güneş senin bilgin görgün bu kadar bizi daha fazla rezil etme kovulmadan gitmeyi denesen diyorum

35
2
yanıtYanıtla
Erdoğan Karacaoğlan:

YETER DA! kaç kez milli oldun, teknik drektör olarak şampiyonluk yaşadın. Üç- beş kuruş için kendini rezil ettin. hiç güzel anılmayacaksın. Bütün güzel anıların yerine hiç utanmadan kariyerini iki paralık ettin istifa etmemekle. LAZ OĞLUSUN birazcık onur. ona buna laf sokuyosun sen bir hiçsin. kaç para tazminatın varsa toplayalım.. biraz onur yakışırdı sana...

15
5
yanıtYanıtla
Erdoğan Karacaoğlan:

laz oğlu biraz onur. ordan konuşuyosun ona buna yapma. arkandan neler söyleniyo bi bilsen hemen bırakırdın. TÜRKİYE SANA KATLANMAK ZORUNDA DEĞİL. senin zamanındaki yürüyerek oynanan futbol tarihe karıştı. lütfen biraz onur çek git kovulmadan .. Dürüllünün durumuna mı düşmek istiyosun. yaşını başını almışsın. biraz saygın var da medyadan kulağına pek yansımıyo ama eminim sabahlara kadar kulağın çınlıyordur. hiç bi şey anlamıyosun, bilmiyosun da. Milli Takıma stresten başka bi şey veremezsin anla

15
4
yanıtYanıtla
Metin Demir:

iki maç kazandın diye kendini birşey sandın adamları gördünmü ne olduğunu hatırlatılar sana ülke yenildiği için özüldüm senin ne olduğunu dünya gürdüğü için sevindim

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title