Haberler

    Taraftarlar Beni Yuhalayabilir"

    Portekizli menajer, maç izlemek için para ödeyen taraftarların istedikleri tepkiyi göstermekte özgür olduğu görüşünde.

    'ın geçtiğimiz cumartesi günü Tottenham'ı 1-0 mağlup ederek Premier League'deki şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdığı maçta, galibiyet golünün sahibi 'in 70. dakikada Marcus Rashford'ın yerine oyuna dahil olduğu sırada Old Trafford tribünlerinden yükselen uğultular dikkat çekmişti.

    Menajer 'nun kararına yönelik bu protesto, karşılaşmanın ardından Ada basınında geniş yer bulurken, olayın muhatabı Mourinho'dan konuya ilişkin ilginç bir yorum geldi.

    Taraftarların istedikleri tepkiyi gösterme hakları olduğunu belirten Portekizli menajer, "İnsanlar maçlarımızı izlemek için para ödeyip bilet alıyorlar. Dolayısıyla istediklerini yapmakta özgürler. Beni veya herhangi bir oyuncumu yuhalama hakları var." diye konuştu.

    Önümüzdeki hafta eski takımıile yapacakları maç öncesi sakat oyuncuları hakkında da bilgi veren Mourinho, " takımla çalışmalara başladı, ancak Chelsea maçında oynaması zor. Muhtemelen milli maç arasından sonra hazır olacaktır.ise bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Onu henüz takım çalışmasında görmediğim için dönüş tarihi hakkında bir tahminde bulunamıyorum." dedi.

    Premier League'de 10 hafta sonunda 23 puan toplayan Manchester United, ezeli rakibi 'nin 5 puan arkasında ikinci sırada yer alıyor.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Jose Mourinho Tottenham Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title