Haberler

Takasta kullanılması planlanan Antoine Griezmann, Barcelona'dan ayrılmak istemiyor

Güncelleme:

Arka arkaya yaşanan puan kayıpları nedeniyle şampiyonluk yarışında Real Madrid'in arkasına düşen Barcelona'da bir karışıklık daha çıktı. Lionel Messi'nin teknik ekiple tartışmasının ardından takımda düşünülmeyen Fransız yıldız Antoine Griezmann da takas olmak istemiyor.

Barcelona'da son haftalarda alınan kötü sonuçların yanı sıra futbolcular arasında yaşanan huzursuzluğa bir yenisi daha eklendi. Teknik direktör Quique Setien ile Lionel Messi arasındaki tartışmanın ardından yeni krizin ana odağı Antoine Griezmann oldu.

Barcelona, yıldız futbolcusunu yapacağı bir takasla yollamak isterken Antoine Griezmann'ın bunu istemediği ve Barcelona'da kalmayı planladığı yazıldı.

İLK 11'E DÖNMENİN PEŞİNDE

Quique Setien'in sisteminde kendine yer bulamayan Griezmann, son 4 maçta 3 kez yedek kulübesinde oturdu. Sezon başında kadroya katılan Fransız yıldız, 2-2 biten Atletico Madrid mücadelesinde de duraklama dakikalarında oyuna girdi. Tüm bunların ardından Griezmann'ın takımda kalıp ilk 11'e geri dönmek istediği öğrenildi.

MENAJERİ VE KULÜP GÖRÜŞECEK

Bu durumdan rahatsız olan Griezmann cephesinde oyuncunun menajerliğini yapan kız kardeşi, gelecek hafta Barcelona şehrine giderek kulüple görüşecek. Fransız gazetesiLe Parisien'in haberine göre yıldız futbolcunun babası ve erkek kardeşi Barcelona'nın tutumundan dolayı şikayetçi.

MARTINEZ'E KARŞILIK GRIEZMANN

İtalyan basını ise Barcelona'nın Luis Suarez'in yerine koymak istediği Interli Lautaro Martinez transferinde Antoine Griezmann'ı takasta kullanmak istediğini belirtti. Barcelona Teknik Direktörü Quique Setien'in son haftalarda forma şansı vermediği Griezmann hakkında "Ona yer açmak için tüm sistemi değiştirmek gerekiyor" dediği de iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antoine Griezmann Lionel Messi Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Hasan:

İyi oldu neden gidiyorsun barcelonaya Messi kulübün patronu olmuş istediğini oynatıyor istediğini oynatmıyor barcelonaya 5 yıl önce messiyi gönderseydin şimdi en az 2 tane şampiyonlar ligi kupası vardı

5
3
yanıtYanıtla
adil:

Patronluk konusunda haklısın ama takımı oynatan tek adam messi o da giderse barcelona orta sıralardan yukarı çıkamaz bunu göremiyor olman ilginç.

yanıt0
yanıt0
haa:

la messi sen kimsin pele maradona dünya kupası kazandırdı sen ne yaptın? eeee barcelonada messi oldun bırak havaları. yahu kiralık bedava 1 sezon sıradan bi takıma gönderin şunu. boyunun ölçüsünü alsın. barcelonada 11 yıldızdan birisin. onlar olmasa messi olabilcen mi haaa git bi sezon sıradan takımada görek messimisin yoksa kofti misin hqaaa

4
3
yanıtYanıtla
sa:

Arkadaş sen şaka mısın dünyada 6 tane altın topu olan tek adam. Belli ki ronaldocusun çekememezlik var

yanıt0
yanıt1
lycée de galatasaray:

Haklılık payı var yazılanlarda. 2018 Dünya Kupası''nda gördük Messi''yi, hiçbir şey yapamadı. . . Arjantin''in mevcut kadrosunun yetersizliğinden bahsediliyor. Maaradona Arjantin''i şampiyon yaptığında yanındaki 10 arkadaşı bugünkü Arjantin kadrosunun çok çok altındaydı. Karşılaştırma yaparken bunları da değerlendirmek gerekir. . .

yanıt1
yanıt0
adam:

ronaldoooooooooooooooo ranadooooooooooooooo ronaldooooooooooooooo Cristiano Ronaldooooooooooooooo

yanıt0
yanıt1
Mehmet:

Bu barselona kulubu, futbolcalar saygisi yok...kullaniyorlar.eşya gibi ticaret yapiyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Mert:

Barcelona vallahi salak,neymiş griezmannı oynatmak için bütün düzen değişmeliymiş koy adamı sol kanatabitsin,ansu fati evet oda iyi ama griezmann daha iyi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title