Haberler

Tahkim Kurulu "Yeniden Oynanma" Kararını Bozdu

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de 12 Ağustos'ta Oynanan ve Yarıdan Kalan Trabzonspor-sivasspor Maçıyla İlgili Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Verdiği 'Yeniden Oynanması' Kararını Bozdu.

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de 12 Ağustos'ta oynanan ve yarıdan kalan Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun verdiği ''yeniden oynanması'' kararını bozdu.

Türker Arslan başkanlığında yapılan ve yaklaşık 3,5 saat süren toplantının ardından açıklama yapan Arslan, kurulun, bugün hakem Bülent Demirlek'i de dinlediğini belirterek, ''Dosyayı ve tüm delilleri inceledikten sonra, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun vermiş olduğu kararın bozulmasına karar verdik'' dedi.

Arslan, bir gazetecinin, ''Şimdi ne olacak, maç tekrar oynanmayacak mı?'' şeklindeki sorusunu, ''Kararı bozduk, artık bana yorum yaptırmayın'' diye yanıtladı ve federasyon binasından ayrıldı.

Toplantıda alınan kararlarla ilgili açıklama, Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yapıldı.

Gerekçeli kararda, olayları Trabzonspor seyircisinin çıkardığı, Trabzonspor'un hükmen yenilgisine karar verilmesi gerekirken, yerinde olmayan gerekçeyle maçın tekrarına karar verilmesinin, yasa ve talimatlara uygun görülmediği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title