Haberler

T.C. Kuşadası Belediyesi

Güncelleme:

T. C. Kuşadası Belediyesi | BAŞKAN YARDIMCISI OĞUZHAN TURAN MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYORKuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Davutlar Mahallesi Altınkum Sitesi'ni ziyaret ederek Sevgi Plajı'nda incelemelerde bulundu.

T. C. Kuşadası Belediyesi | BAŞKAN YARDIMCISI OĞUZHAN TURAN MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Davutlar Mahallesi Altınkum Sitesi'ni ziyaret ederek Sevgi Plajı'nda incelemelerde bulundu. Site sakinleriyle sohbet ederek sorun ve önerileri dinleyen Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarla Davutlar'ın tüm alt ve üst yapı sorunlarının en kısa süre içerisinde çözüleceğini söyledi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in ekibi tarafından mahallelere yapılan ziyaretler sürüyor. Kuşadası'nın her mahallesini ve sokağını adım adım dolaşan Kuşadası Belediyesi yöneticileri yaptıkları ziyaretlerle vatandaşlarla birebir iletişim kurarak sorunları yerinde görüyor ve çözüm üretiyor. Belirlenen program dahilinde ziyaretlerini sürdüren Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, son olarak Davutlar Mahallesi'nde bulunan Altınkum Sitesi'ni ziyaret etti. Site sakinleriyle sohbet eden Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Sevgi Plajı'nda incelemelerde bulunarak işgaliye kurallarını aykırı bir durum olup olmadığını denetledi. Güvercin Masa Gezici Ekibinin de eşlik ettiği ziyarette vatandaşlardan gelen talepler ilgili birimlere iletildi. "HER SORUNUNUZDA YANINIZDAYIZ"Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Kuşadası'nın tüm mahalleleri ile büyük bir değişim ve dönüşüm sürecine girdiğini belirterek "Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarla Davutlar Mahallemizin tüm alt ve üst yapı sorunları en kısa süre içerisinde çözüme kavuşacak. Davutlar-Güzelçamlı Grup Kanalizasyon İnşaatı projesinin ikinci etabı için çalışmalar sürüyor. İkinci etabın tamamlanmasıyla Davutlar-Güzelçamlı bölgesinin en önemli sorunu olan kanalizasyon sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşacak. İçiniz rahat olsun. Her zaman ve her sorununuzda yanınızdayız" dedi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Kuşadası Belediyesi Kuşadası Davutlar Aydın Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title