Haberler

Survivor'a Sonradan Katılan Sabriye Şengül, Diğer Yarışmacılarla Kavga Etti

Güncelleme:

Survivor'a sonradan dahil olan Sabriye ve güçlü yarışmacılardan Bora, oyun sonrası birbirine girdi. Sinirlerine hakim olamayan Sabriye, bir ara yarışmacıların üstüne yürüdü.

Survivor'da adaya en son katılan isim olan eski yarışmacılardan Sabriye Şengül ile Bora arasında yaşanan tartışma yarışmaya damga vurdu.

Bir ara sinirlerine hakim olamayan Sabriye, yarışmacıların üzerine yürüdükten sonra sinirden gözyaşlarına boğuldu.

YARIŞMACININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Ödül oyununun oynandığı sırada tartışmaya başlayan Sabriye ile Bora'nın tartışması şiddetlenince araya diğer yarışmacılar girdi. Bora'dan sonra kendisine şov yapıyorsun diyen Hakan'a sinirlenen Sabriye adeta çığırında çıktı. Milli boksör, bir ara Hakan'ın üzerine yürüdü.

Survivor'a Sonradan Katılan Sabriye Şengül, Diğer Yarışmacılarla Kavga Etti

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sunucu Murat'ın devreye girmesiyle sakinleşen Sabriye gözyaşlarına hakim olamadı. Murat ise yarışmacıları birbirlerine nasıl davranmaları gerektiği konusunda uyardı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye kazanmıştı. Dün akşam yapılan 2. dokunulmazlık oyununda Türkiye 10-6 skorla Yunanistan'ı yendi. Bu hafta eleme adayları Yunan takımından çıkacak.

Survivor'a Sonradan Katılan Sabriye Şengül, Diğer Yarışmacılarla Kavga Etti

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Yunan takımında kadınlarda bireysel dokunulmazlık Afroditi'nin oldu; erkeklerde ise Vasilikos dokunulmaz olup bu hafta elenmekten kurtuldu.

Survivor'a Sonradan Katılan Sabriye Şengül, Diğer Yarışmacılarla Kavga Etti

ERKEK ADAYLAR ELEME POTASINA GİRECEK

Survivor'daki yeni kurallara göre kadın ve erkek sayıları arasında eşitsizlik olduğu takdirde sayıları eşitlemek adına fazladan eleme yapılmayacaktı. Yunan takımında bu hafta erkek adaylar eleme potasına gitmek zorunda kaldı.

Oylamada Tony'nin ismi çıktı. İkinci eleme adayını ise Vasilikos belirledi. Vasilikos Spyros'un ismini verdi. Afroditi de Vasilis'in ismini verdi böylece üç eleme adayı belli oldu.

Survivor'a Sonradan Katılan Sabriye Şengül, Diğer Yarışmacılarla Kavga Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sabriye Şengül Bora Füzesi Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (40)

adsız:

yalnız çok güzel oynuyor güzel şovmen ha survivor boyunca ağlayarak duydu sömürüsü yapıyor üsluba dikkat etmeyerek ağzına geleni söylüyor doğallık diyorlar ama doğallık felan değil bildiğin TERBİYESİZLİK

17
0
yanıtYanıtla
ALİ:

SABRİYE HANGİ OYUNDA KAZANDI. DAHA ÖNCEKİ SURVİVOR DA OYNADI. HATIRLAYAN VARMI OYUN KAZANDIĞINI. SPORCU AMA BOŞ KOŞAMIYOR HİÇBİR EL BECERİSİ YOK. YAPAMAYINCA SUÇU BAŞKASINA ATMAK İÇİN İNSANLARA BAĞIRIP ÇAĞIRIYOR SONRADA AĞLAMAYA BAŞLIYOR. BENCE İLK ELEME DE GİTMELİ. . . . . GÜLE GÜLE SABRİYE

12
3
yanıtYanıtla
TARÇIN:

ADEMİN DESTEĞİYLE KALDI ADADA YOKSA OYUN YARIŞMA ONA GÖRE DEĞİL LAY LAY LOMMMDA SABRİYE

yanıt3
yanıt0
ŞAPKACI:

ALİ YALAN KARDEŞ SEYREDİLSİN DİYE NUMARADAN KAVGA BUNLAR ANLAMIYORMUSUN. O KIZ O ŞARTLARA O KADAR LAFI BİR ERKEĞE SÖYLESİN YEMİNNE KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM KADIN MADIN DİNLEMEM PARÇALARIM SALAĞI. DEMEKKİ OYUN.

yanıt3
yanıt0
Anka:

sabriye oyun alamıyor çünkü çok yavaş ve kötüsün seni ayzacaklarını biliyorsun bu yuzden bütün sinirin insanlar görüyor ekrandan anlıyor dövüşçü olabilirsin ama bir survivor hiçbirzaman olamayacaksın

12
1
yanıtYanıtla
SANAL ALEMİN UCUZ KAHRAMANI:

eee sabriye baktı baktı oyunlarda parkurlar, da hep geri geri kalıyor çıktığı 15 oyundan sadece bir iki puan alınca düşündü düşündü ne yapsam, da etsem, de bu kötü performansımı perdelerim dedi dedi ve aklına 2017 yılında katıldığı survivor şeytanlığı geldi tamam dedi başladı daha adaya gelir gelmez seda, ya Bora, ya Hikmet, e Hakan, a sen şusun sen busun demeye baktı hepsi dişli çıkınca başladı YALAN DOLAN AĞLAMA ve beni dışlıyorlar ucuz numaralara dün akşam Hakan sabriye, nin maskesini düşürdü KAOS

11
0
yanıtYanıtla
adalet:

acun bu kişiyi reyting yapsın diye getirmiş katkısı olmayan parkurda koşamayan geçen seneden tanıdığımız kişi zaten daima bir sıfır yenik başlanıyor sabriye yarışınca keyf alamıyorum kanal değiştiriyorum erkeklere kabadayılık yapıyor bu seneki survivor başarısız

11
0
yanıtYanıtla
Cemil:

Acun bu mal sabriyeyi çokmu aradın, yoksa yünanlılara yenilelimmi diye aldın

10
0
yanıtYanıtla
MELİS:

BORADAN TİKSİNİYORUM ÇOK İTİCİ VE YALANCI, SABRİYE NEYSE O BORA CINGIRAKLI YILAN GİBİ

7
3
yanıtYanıtla
GÜL:

BORA VE HİKMET TAM BİR KARA YILANLAR

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title