Haberler

Süper lig için iddialıyız

Altay'ın Yeşil Burun Adaları uyruklu milli futbolcusu Helder Tavares, liglerin yeniden başladığı tarihte maçlara hazır olmak istediğini söyledi.

Korona virüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından çalışmalarını evinde ve tesislerde sürdüren başarılı orta saha oyuncusu, sosyal medyadan yaptığı neşeli paylaşımlarla dikkat çekiyor. Tesislerde gerçekleştirilen antrenmanlarda özellikle Marco Paixao ile yaptığı çalışmaları paylaşan 30 yaşındaki yıldız oyuncu sosyal mesafe kuralına dikkat etmenin önemine de dikkat çekiyor.

ÖNCELİK ''İLK 2'DEN'' SÜPER LİG

Bu sezon oynanan maçlarda şu ana kadar 17 kez forma şansı yakalayan Tavares, Yalçın Koşukavak'ın göreve gelmesinden sonra takımın kendisini bulduğunu dile getirerek, "Sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafiğimiz vardı. Yönetim hem teknik hem de idari anlamda bazı değişiklikler yaptı. Yalçın Koşukavak teknik direktörlük görevine geldi. Kaliteli bir kadro olduğumuz için hemen hocanın oyun sistemine adapte olduk. Üst üste aldığımız galibiyetlerle daha önceden play-off'tan Süper Lig'e çıkma ihtimalimiz konuşulurken şu anda tüm takım arkadaşlarımla beraber ''neden ilk 2 olmasın'' diyoruz. Ligler yeniden başladığında şu andaki birlik ve beraberliğimizi sürdürürsek Süper Lig için önümüzde hiçbir engel yok" dedi.

Tecrübeli oyuncu, liglerin ne zaman başlayacağının şu an net olmadığını fakat kendisinin liglere en hazır şekilde girebilmek için çalışmalarını hocalarının verdiği program dahilinde sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title