Haberler

Süper Ligde 2. Hafta Hakemleri Belli Oldu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde 2. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu.

2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 2. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu.

Ligin 2. haftasında oynanacak olan müsabakaların hakemleri şöyle;

Trabzonspor-Sivasspor: Yaşar Kemal Uğurlu

Bursaspor-Kayserispor: Mete Kalkavan

Antalyaspor-Atiker Konyaspor: Alper Ulusoy

Evkur Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: Fırat Aydınus

Akhisarspor-Çaykur Rizespor: Serkan Çınar

Erzurumspor-Beşiktaş: Ümit Öztürk

Alanyaspor-Ankaragücü: Ali Şansalan

Galatasaray-Göztepe: Ali Palabıyık

Kasımpaşa-Başakşehir: Halis Özkahya

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lefter Küçükandonyadis Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

KARAKARTAL BEŞİKTAŞIM OLEY...:

YILLARDIR FEBE ŞİKE OLSUN HAKEM OLSUN BİR ŞEKİLDE KOLLANIYOR. BURSA''YI DA VAR''IN YARDIMIYLA GEÇTİLER. ARTIK YETER feneri KORUYA KORUYA YILLARCA ŞAMPİYON ETTİLER. YAZIK ADALETLİ OLUN, BEŞİKTAŞIM GİBİ BİLEK HAKKIYLA KUPALARI ALIN OYUNLA DEĞİL.

8
5
yanıtYanıtla
bu nasıl atama:

geçen yıl ali palabıyıkla fırat aydınusun yönettiği maçların hepsinde fener gelip gelmiş hiç beraberlik bile yok. demekki istatisliklere göre hakem atıyorlar.

9
2
yanıtYanıtla
malatyalı:

malatya-fb maçının VAR hakemi kim kardeşim önemli olan o. geçen hafta bursayı VAR hakemi yaktı. Var hakemi ali palabıyık doğru karar verse 23 puan bursanındı. bu haftada bizim canımızı yakmasın

8
2
yanıtYanıtla
FENERBAHÇEM....................:

ALLAH Erzurumlulara yardım etsin. BeŞİK(E)taş''ın ÜMİT''İ VAR. 3 puan garanti.

5
3
yanıtYanıtla
CAPS:

fenevin varırınıda açıkla

7
1
yanıtYanıtla
Halil Umut Meler VAR Gam Keder Yok:

Halil Umut Meler''e maç verilmemiş. Bu şu anlama geliyor VAR ol Halil Umut Meler sayende 3 puanla başladık.

4
4
yanıtYanıtla
VAN PORSUK:

Evkur malatya-febe : fırat aydınus :))) şaka gibi ya. var hakemide geçen haftaki gibi yine ali palabıyık mı? spor programı sunucusu hesaplamış 2016 yılında fırat aydınus febe maçına van porsuktan fazla çıkmış :)) o dönem aziz yıldırım özellikle fıratı istiyormuş Mhk de febe maçlarına onu atıyormuş. geçen yılda özellikle ali palabıyık istiyordu öyle atadılar. bu yılda galiba yine fırat aydınus-ali palabıyık ikilisi. o zaman ne diyoruz. Yetiş yaa fıraat, yetiş yaa aliii

6
0
yanıtYanıtla
BEŞİKT(AŞK):

HELAL SANA ''VAN PORSUK''NICK''Lİ ARKADAŞIM. YILLARDIR FEBE GEREK ŞİKE İLE GEREKSE HAKEMLERLE KOLLANIYOR. BURSAYI NASIL GEÇTİKLERİ MALUM. FENER KOLLANMAYA DEVAM EDİYOR.

yanıt3
yanıt0
malatyalı:

geçen hafta bursanın 3 puanını çalanlar bu haftada bizi doğrayacak belli oldu. çünkü herşey geçen haftadan belli olmuştu. geçen hafta biz göztepe ile oynarken hem bize hem göztepeye kırmızı kartlar havada uçuştu. futbolcular ceza aldı bu hafta malatya febeyle, göztepe gese ile oynuyor. adamlar olayı aşmış önümüzdeki haftaların planlarını yapıyorlar artık. hatta göztepeye 2 kırmızı direk gösterildi. bunlara en az 2 hafta ceza. göztepe 3. haftada fenevle oynuyor. 2 haftalık plan. MHK istifa

4
0
yanıtYanıtla
GS:

aydınus bu hafta ilk onbirde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title