Haberler

Zonguldak: Vestel Manisasporlu Burak Özsaraç'tan Örnek Davranış

Turkcell Süper Ligi Takımlarından Vestel Manisaspor'da Forma Giyen Burak Özsaraç, Daha Önce Oynadığı Kilimli Belediyespor'a Malzeme Yardımında Bulundu.

Turkcell Süper Ligi takımlarından Vestel Manisaspor'da forma giyen Burak Özsaraç, daha önce oynadığı Kilimli Belediyespor'a malzeme yardımında bulundu.

Daha önce Konyaspor, Ankaragücü ve Denizlispor'da forma giyen ve sezon başında transfer olduğu Vestel Manisaspor'un ikinci kaptanı olan Burak Özsaraç, 1999-2000 sezonunda futbol oynadığı Kilimli Belediyesporlu futbolculara krampon yardımında bulundu. Kramponlarını futbolculara ulaştıran Özsaraç, arkadaşlarının gruplara kalması halinde tekmelik, tozluk ve forma göndereceğini de kaydetti.

Kilimli Belediyespor Asbaşkanı İsmail Kocabacak Burak'a gösterdiği vefa örneği nedeniyle teşekkür ederek, "Burak Özsaraç Süper lige tranfer olmasına rağmen, daha önce oynadığı Kilimli Belediyespor'u unutmadı ve bize destek oldu. İkinci kaptanlığa kadar yükseldiği takımda, kendisine de başarılar diliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title