Haberler

Zonguldak'ta 1. Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonu koşuldu

Güncelleme:

Devrek Belediyesince bu yıl ilki gerçekleştirilen Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonu tamamlandı.

Devrek Belediyesince bu yıl ilki gerçekleştirilen Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonu tamamlandı.

Devrek Bandosu eşliğinde başlayan organizasyonda, 21 kilometrelik yarı maraton, 10 kilometrelik koşu ve 3 kilometrelik halk koşusu gerçekleştirildi.

Toplamda 600 sporcunun katıldığı organizasyona, 5 kıtada maraton koşmuş en yaşlı milli atlet olan 95 yaşındaki Safder Kartoğlu da destek verdi.

Halk koşusuna kayıt yaptıran Kartoğlu, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve katılımcılarla 3 kilometre şarkılar söyleyerek yürüdü. Vatandaşlar da evlerinin balkonlarından alkışlarla organizasyonu destekledi.

Kartoğlu, gazetecilere, yarı maratonun başarılı sonuçlanmasını yürekten dilediğini belirterek, sporculara başarı diledi.

Başkan Bozkurt da sporun bütünleştirici ve birleştirici gücü olduğunu ifade ederek, Kartoğlu'nun Devrek'i maratonla tanıştırdığını ve ilçeyi dünyanın her yerinde başarılı şekilde temsil ettiğini dile getirdi.

Yarışlar sonunda yarı maratonda erkeklerde Ömer Alkanoğlu birinci, Abdurrahman Gedikoğlu ikinci, Yunus Emre Akkuş üçüncü olurken, kadınlarda Meryem Kılıç Gündoğan birincilik, Rahime Tekin ikincilik, Zeynep Burcu Akbaba üçüncülük elde etti.

10 kilometrelik koşuda erkeklerde Ahmet Alkanoğlu birincilik, Levent Ateş ikincilik, Mesut Akpınar üçüncülük kazanırken, kadınlarda Gülbahar Çetin birinci, Zuhal Kaya ikinci, Okyanus Yıldız da üçüncü oldu.

Halk koşusunda ise farklı yaş kategorilerinde yapılan yarışlar gün boyu sürecek.

Etkinlik sonunda iki kategoride yarışan katılımcılara madalya, ilk 3'e girenlere ise kupaları takdim edildi.

Kaynak: AA / Spor

Çetin Bozkurt Bozkurt Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title