Haberler

Yukatel Kayserispor'da bazı oyuncularla yollar ayrıldı, bazılarıyla görüşmeler devam ediyor

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Yukatel Kayserispor'da kulüp başkanı Ali Çamlı, takımdan ayrılan oyuncular ve görüşmeleri devam eden oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca Çamlı, dostluk ve kardeşlik içinde geçen maçın ardından sporda görmek istedikleri tabloyu dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Yukatel Kayserispor'da kulüp başkanı Ali Çamlı, bazı oyuncularla yollarını ayırdıklarını, bazı oyuncularla da görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Çamlı, karşılaşmanın ardından stadyum çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin son maçında kadim dostluğu uzun zamandır devam eden iki şehrin takımının karşı karşıya geldiğini belirtti.

Dost ve kardeşçe biten bir karşılaşma olduğunu aktaran Çamlı, "Gelen herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yılın artık planlamaları yapılmaya başlandı. Ligin başındaki veya ortasındaki heyecan kalmamış ama buna rağmen her iki takımda iyi maç çıkardı." dedi.

Saha içerisinde ne hakemi zorlayıcı, ne de sporcuların birbirini zorlayıcı bir hareketinin olmadığını dile getiren Çamlı, "Sporda görmek istediğimiz tablo bu. Hele hele Sivasspor ve Kayserispor maçlarında görmek istediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu. Sonsuza denk bu kardeşlik, dostluk devam edecek. İnşallah önümüzdeki yıl Sivasspor'umuza da Kayserispor'umuza da yürekten başarı diliyorum." diye konuştu.

"(Futbol) Ekonomisi çok ağırlaştı"

Futbolu yönetmek adına zor bir süreç yaşandığını vurgulayan Çamlı, şunları kaydetti:

"Sahaya çıkartmak, oynatmak hepsi birbirinden zor işler. Ekonomisi çok ağırlaştı, onun için şehirlerin takımlarına ve takımı yöneten yönetim kurullarına destek olması lazım, bu çok değerli. Tek başına ne Mecnun başkan, ne de Ali Çamlı götürebilir. Bunu bütün şehirler sahiplenip taşıyacaklar. İnşallah Sivas'ın da Kayseri'nin de bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki yılın planlamasın da hem Mecnun başkana, hem bana şehirlerimizin destek olacağını ümit ediyorum."

Takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili soru üzerine Çamlı, şöyle devam etti:

"Bernard Mensah ile Gavranoviç ile sözleşmemiz sona erdi. Majid ile Emrah Başsan ile görüşmemiz devam ediyor. Başka da süresi dolan sporcumuz yok. Mensah ile Gavranoviç kesin gitti, Attamah ve Emrah ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Kaynak: AA / Spor

Kayserispor Sivasspor Ali Çamlı Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title