Haberler

Dünya Kupası'nı kaybeden Fransa'da Mbappe'nin Cumhurbaşkanı Macron'a hareketi olay oldu

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin'e mağlup Fransa'da futbolcular maç sonunda büyük üzüntü yaşadı. Hat-trick yapmasına rağmen ülkesine zaferi getiremeyen Kylian Mbappe'nin ise karşılaşmanın sonunda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a karşı tavrı dünya kamuoyunda büyük ses getirdi. Kendisini teselli etmek isteyen Macron'un yüzüne bile bakmayan Mbappe'nin kaçarcasına ortamdan uzaklaması dikkat çekti.

Katar'da oynanan 2022 Dünya Kupası finali nefes kesti. Normal süresi 2-2 uzamaların ise 3-3 bittiği mücadelede seri penaltı atışları sonunda Arjantin kupaya uzanan taraf oldu. Mağlubiyet sonrası büyük üzüntü yaşayan Fransız futbolcu Kylian Mbappe'nin Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a karşı hareketi ise büyük yankı uyandırdı.

MBAPPE, MACRON'UN YÜZÜNE BAKMADI

Karşılaşmayı tribünde izleyen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkesinin kaybettiği final sonrası futbolcuları teselli etmek için sahaya girdi. Maça attığı 3 golle damga vuran Mbappe'nin yanına giden Macron, yıldız futbolcuya bir şeyler söyledi. Ancak Mbappe, Macron'un yüzüne dahi bakmadı.

Dünya Kupası'nı kaybeden Fransa'da Mbappe'nin Cumhurbaşkanı Macron'a hareketi olay oldu

YANINDAN UZAKLAŞTI

Umursamaz bir tavır takınan Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Mbappe, Macron'un yanından adeta kaçarak uzaklaştı. O anlar dünya kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, Mbappe'nin tavrı ve vücut dili Macron'un sahadaki varlığından memnun olmadığı şeklinde yorumlandı.

Dünya Kupası'nı kaybeden Fransa'da Mbappe'nin Cumhurbaşkanı Macron'a hareketi olay oldu

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Fransa milli futbol takımı Emmanuel Macron Kylian Mbappe Haberler

500

Yorumlar (12)

Ütopik Yorumcu:

Adam senin yanına teselliye gelmiş ne kadar sevmesende saygı göstermen gerekirdi ukala adam bende sevmiyorum bir çok kişiyi ama işim gereği konumuna saygı göstermek durumundayım

173
356
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ukalalık değil.. yanlış anlamış olabilirsin.

yanıt27
yanıt1
VaioNokia:

iyi de saygısızlık etmemiş ki. samimiyet duymak başka saygı göstermek başka. sırf saygı duymak mecburiyetinde diye sarılıp öpmesi gerekmiyor. bu arada mbapeyi tebrik ediyorum iyi oynadı ama bu bir masal kitabı değil ve hep iyiler kazanamıyor.

yanıt24
yanıt6
Selin Kaya:

Üzülme oğlum daha fazla sömürge toplarız daha iyi futbolcular buluruz demiştir

452
28
yanıtYanıtla
Burhan Savas:

macron yüzünü görmek istemeyen o kadar çok kişi var ki. bravo mbappe

306
26
yanıtYanıtla
Burhan Savas:

Abd İngiltere Fransa (bermuda şeytan üçlüsü)

237
16
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Kim ne derse desin....Macro un oraya her seferinde gelmesi.....Spora siyaset karıştırmıştır... Fransız kan emicilerinin orada siyasi şov yapamamalari güzel.... Tum dunya gibi bende Arjantin'in kazanmasına sevindim...

199
20
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Fransa Milli Takımı değil Nijerya milli Takımı sanki kaleci hariç hepsi siyahi. Allah bu siyahilere akıl fikir versin Dedelerine işkence eden köle olarak hayvan gibi zincirle bağlayan bir ırk için ter döküyorlar

193
18
yanıtYanıtla
Ayt Sali:

macron seytan oy pesinde

62
12
yanıtYanıtla
HainKOXPER :

üzülme oğlum defansa daha fazla sömürgeci afrikalı buluruz hatta takımı sen kur

47
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title