Haberler

Yer yerinden oynayacak! Galatasaray, Fenerbahçe'nin kalecisini bedavaya renklerine bağlıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın yokluğunda kaleyi devralan ancak performansı eleştiri oklarının hedefi olan Berke Özer için Galatasaray harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, sezon sonunda sözleşmesi sona eren genç eldivenin menajeriyle iletişime geçti. Berke'nin menajeri ise Galatasaray'a görüşmeler için sezon sonunu işaret etti.

Galatasaray, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Berke Özer'e talip oldu. Sarı-lacivertlilerle sözleşme uzatmaya yanaşmayan genç kalecinin menajeriyle iletişime geçen sarı-kırmızılılar, "Sezon sonu görüşelim" cevabını aldı.

BERKE ÖZER, FENERBAHÇE'YLE SÖZLEŞME UZATMIYOR

Haber 7'de yer alan habere göre, Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Berke Özer, sözleşme uzatmaya yanaşmıyor. Altay Bayındır sakatlandıktan sonra kaleye geçen ve yediği gollerle eleştirilen Berke, sarı-lacivertli yönetimine sözleşme uzatmak istemediğini iletti.

Yer yerinden oynayacak! Galatasaray, Fenerbahçe'nin kalecisini bedavaya renklerine bağlıyor

GALATASARAY'IN TEKLİFİNE SICAK BAKABİLİR

Berke Özer'in, gelecek sezon Avrupa'da forma giymek istediği belirtildi. Belçika'dan ve Hollanda'dan birçok takımın takip ettiği Berke Özer'in, istediği teklifleri alamazsa Galatasaray'ın teklifine sıcak bakabileceği aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altay Bayındır Berke Özer Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (4)

Halit Dursun:

yaw gidiyorsa gitsin istedigi yere... cokda tinnnnn.. iyiki bir gs macinda kaledeydi... hayret ya abartmayin hatali kac tane gol yedi hemde hep jeneriklik goller... gitmek isteyene güle güle

11
2
yanıtYanıtla
Emre Guler:

sizden gidince beş para etmez size gelen olunca dünya yıldızı oluyor bırakın bu ıslerı ya

yanıt0
yanıt2
Selami Akkaya:

menejer oyunları

6
1
yanıtYanıtla
R.F.T. Recep Fatih Tezol:

Buyrun size basındaki algı oyunu 3 haber - Gs Beşiktaşın peşinde koştuğu Burak ı aldı -Gs Fenerbahçenin kalecisini aldı -Yöneticiler Torrenti uyardı Biz de dedik ki aaa aferin bizim başkanla yönetime ne güzel çalışıyorlar. Dalgamı geçiyorsunuz basitleşmeyin ya

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title