Haberler

Yenişehirli sporcular Kapadokya turunda

Güncelleme:

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, farklı spor dallarında üstün başarı sağlayan belediye sporcularını Kapadokya'ya götürdü.

Nevşehir Kapadokya, Ürgüp, Avanos ve Göreme gibi turistik açıdan önemli yerleri görme imkanı bulan Yenişehirli 45 sporcu ile 5 eğitmen, üç gün süren gezide keyifli anlar yaşadı.

Yaşanan deprem felaketinden etkilenen Sporcuların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen programda Yenişehirli sporcular, yer altı şehirleri, çanak çömlek atölyeleri, taş işlemeleri, peri bacaları gibi turistik alanları gezdi.

Sporculara yönelik yapılan gezi programı ile ilgili konuşan Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, "Bir çok branşta ilçemizi temsil ederek başarılara imza atan sporcularımız ile gezi ve tatil imkanı bulamayan sporcu çocuklarımızın moral ve motivasyonunu artırmak adına bu tarz etkinliklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Geziye katılan sporculardan Ecem Naz Ertaş, tarihi ve kültürel yerleri çok sevdiğini belirterek, "Peri bacalarını ve muazzam yer altı şehirlerini ilk kez görme fırsatımız oldu. Her yıl böyle etkinliklerin düzenlenmesi istiyoruz bu etkinlikler biz sporcu arkadaşlarımızı çok mutlu edecektir" ifadelerinde bulundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakır Yenişehir Kapadokya Nevşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title