Haberler

Yassine Benzia'dan Fenerbahçe ile ilgili olay sözler

Güncelleme:

Fransa Ligi ekiplerinden Dijon'a transfer olan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Yassine Benzia, "Fenerbahçe'de başkan ve taraftarların isteği, teknik direktörden daha önemli görünüyor, teknik direktörün sözü geçmiyor." dedi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaratan ve bu sezon gittiği Olympiakos'ta da başarılı olamayarak Ligue 1 ekiplerinden Dijon'a transfer olan Yassine Benzia, geniş bir röportaj verdi ve dikkat çeken sözler kullandı. Benzia, "Dijon'a transferim iki taraf için de 'kazan-kazan' demek. Genç oyuncuyum ve birçok maça çıktım. Ligue 1'de de, yurt dışında da tecrübem var. Dijon'a kalitemi göstermeye geldim, intikam hevesiyle doluyum." dedi.

"BU TECRÜBELERDEN DERS ÇIKARDIM"

Deneyimli oyuncu, "Yurt dışında işler kolay değildi. Olympiakos ve Fenerbahçe gibi iki büyük takımda oynadım. Ancak oralarda başkan ve taraftarların isteği, teknik direktörden daha önemli görünüyor, teknik direktörün sözü geçmiyor. Ancak ben bu tecrübelerden dersler çıkardım. Ayrıca Şampiyonlar Ligi de oynadım, bu da beni geliştirdi." ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yassine Benzia Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

GFB:

Evel Allah takımımızda bizim sözümüz geçer, zırt pırt t. direktör ve başkan değiştirenler düşünsün. . . #omuzomuzaşampiyonfener

7
6
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Helal

yanıt4
yanıt2
Kanary:

kim takar ersunu.

3
3
yanıtYanıtla
Juventuslu hatun:

Fenerbahcenin cezasini kim verecek bu ülkede federasyon ne is yapar ne icin vardir Tescilli sikecileri Neden ikinci Lige düsürmediniz juventusun yaninda Top toplayici takim konumunda dB italyanlardan ders alin türk futbolu

1
5
yanıtYanıtla
Kral:

Fenerbahçeye ceza verecek adamlar şu an, vatan hainliğinden ve darbe suçundan yurt dışında lağım çukurlarında saklanıyorlar. istersen Juventuslu Hatun tuttuğun takım taraftarları birleşip vatan hainlerinin yurda dönmesi için kampanya düzenleyin.

yanıt1
yanıt1
Malum Kemal:

Yıllar önce yıldız bir futbolcuya soruyorlar, fenev bahçe hakkında ne düşünüyorsun diye, futbolcu aynen, fenerbahçe kim, Galatasarayda mı oynuyor diye cevap verir. Ulan ne gülmüştüm zamanında.

2
2
yanıtYanıtla
Alper:

Başka kimler var fener nasıl şampiyon oluyor bir bilse bir daha top oynamaz

3
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Kimse bilmiyorda senmi biliyosun

yanıt7
yanıt4
Nerta:

Bundan olmaz

2
1
yanıtYanıtla
hakkı:

hadi oradan lan. senin oynadığın futbolu da gördük.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title