Haberler

Yasa Boğan Ölüm...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor büyük bir üzüntü yaşıyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor büyük bir üzüntü yaşıyor... Kırmızı-siyahli ekibin 26 yaşındaki stoperi Ediz Bahtiyaroğlu'nun akşam saatlerinden beklenmedik bir şekilde rahatsızlandığı ve geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi. Haber başta Eskişehirspor olmak üzere futbol camiası tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, oyuncunun kalp krizinden 4 saat önce Twitter üzerinden bir mesaj yayınladığı görüldü. Eskişehir'e yeni transfer olan Necati Ateş'in imza töreninde kendisine ait 2 numaralı formayı giymesi ile ilgili yeni takım arkadaşına esprili bir dille, "Abi formamda gözün var galiba: )))" yazan Ediz'in ölüm haberi herkesi yasa boğdu.

Resmi siteden de yapılan açıklamada: "Futbolcumuz Ediz Bahtiyaroğlu'nu bu gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettik. Kendisine Allah'dan rahmet, ailesine ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz. Konuyla ilgili detaylı bilgiler gün içinde verilecektir." sözleri kullanıldı. 2 Ocak 1986 yılında hayata gözlerini açan başarılı stoper Ankaraspor altyapısından yetiştikren sonra Keçiörengücü, Ankaragücü, Bucaspor ve son olarak Eskişehirspor forması giymişti. Aslen Bosna-Hersek asıllı olan Ediz, 2009 yılında Gizem Yurtoğlu ile nişanlanmıştı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Twitter Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title